Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Dekkslitasje Tear >> Content

Hvordan Inspiser dekkene for slitasje

Det er umulig å hindre at dekkene fra seg ned over tid, men hvis du undersøke dem regelmessig, kan du bidra til å forebygge alvorlig skade eller en utblåsning. Det er ikke nok å bare se på dekkene, men. Du må vite hva slags slitasje å se etter. Du trenger
lommelykt
Penny
Camera
Vis flere instruksjoner
en

Få kjent med mønsterdybde på dekkene dine. For biler med høye hjulet brønner, kan du vanligvis se det meste av slitebanen uten å fjerne dekket. Hvis mulig, legg merke til hvor mønsteret ser ut når dekkene er nye, slik at du kan ha et referansepunkt for senere.
2

Få i vane å se på dekkene dine hver gang du får i bilen . På den måten kan du enkelt merke hvis du har et flatt dekk eller dekk skader av noe slag.
3

Inspiser slitebanen på dekkene for slitasje visuelt på rutinemessig basis. Bruk en lommelykt for å hjelpe deg å se tilbake deler av dekket bedre
4

Se etter slitasje barer -. Gummi barer som er 2/32-inch høye ligger i mellom sporene i slitebanen . Hvis du kan se disse slitasje barer når du inspisere dekkene, er mønsteret på eller under den lovlige grensen på 2/32 tommer. Dekkene må byttes.
5

penny test. Sett inn en krone med Lincolns hodet vendt tråden inn ett av sporene i slitebanen. Hvis du kan se alt av Lincoln hode uten noe av det som blir skjult, blir dekkene for slitt og må skiftes ut.
6

Se etter uregelmessig slitasje mønstre. Hvis dekkene er slitt på bare ett område, kan det være symptom på et annet problem som dårlige sjokk, dårlig justering eller uriktig inflasjon.
7

sammenligne slitasjen på hvert dekk med resten i settet . Hvis en eller to dekk er mer slitt enn de andre, må du kanskje rotere dem oftere. Dette gjelder særlig for to-hjulsdrevne biler.
8

Sjekk dekkene for skader når du ser for slitasje. Spiker, skraper og andre traumer kan føre til en utblåsning oftere enn slitasje i mange tilfeller.
9

Har dekkene repareres eller erstattes etter behov.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/tire-wear-tear/76009.html

Previous:
Next:

Dekkslitasje Tear