Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Dekkslitasje Tear >> Content

Hvordan velge Mud and Snow Tires

Formålet med mud dekk og vinterdekk er implisitt fra deres navn. Disse dekkene er utviklet med løpebaner som gir bedre veigrep og ytelse i forhold som er utfordrende for konvensjonelle road dekk. De to typer dekk, men er svært forskjellige fra hverandre. For å velge riktig dekk, må du vurdere din bil, din livsstil, klima og ditt budsjett. Instruksjoner
velge riktig Mud Dekk
en

Bestem maksimal dekk høyde for bilen din ved å se på bilens brukerhåndbok. Mange mud dekk er ekstra stor for å levere mer trekkraft i tøft terreng. Hvis du trenger større mud dekk enn bilen kan godta, kan du ha en heis installert og andre justeringer som er gjort for å imøtekomme dem.
2

Tenk hvor mye kjøring på vei forventer at du skal gjøre. De fleste mud dekk er utformet strengt for off-road bruk og ri grov og høyt på asfalterte veier. Det er imidlertid noen mud dekk som utfører bedre på asfalterte veier enn andre og etterligne noen av kvalitetene i all-terrain dekk.
3

Husk at mud dekk er utformet bare for 4x4 biler.
Velg riktig Helårsdekk
4

Vurdere de dominerende værforholdene du møter i din region. Piggdekk vinterdekk, eller dekk med metall pigger i gummi, er bra for områder hvor isen er det største problemet, men det er mange nonstudded dekk som fungerer like bra på snø og is.
5

Bestem dersom ytelsen vinterdekk er riktig for din bil. Disse dekkene er relativt nye på dekk scenen og gir samme ytelse i vinter værforhold som konvensjonelle vinterdekk med den ekstra bonusen for bedre håndtering ved høye hastigheter. Ikke tilgjengelig i store dekkdimensjoner, disse dekkene er mest egnet for luksus og ytelse biler.
6

Look for smalere dekk i stedet for bredere seg. Smalere dekk gir bedre resultater i vinter værforhold.
7

Velg et komplett sett med vinterdekk når du kjøper dem. Ikke prøv å spare penger ved å bare kjøpe to vinterdekk for din drivakselen. Dette kan føre til håndtering og manøvrerbarhet problemer, som du definitivt ikke ønsker når du allerede kjører i vintervær.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/tire-wear-tear/76008.html

Previous:
Next:

Dekkslitasje Tear