Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Dekkslitasje Tear >> Content

Hvordan erstatte en Wheel Stud i en Toyota Tacoma

Hvis du oppdager at noen strippet eller brøt en av hjulmutterne og pigger på din Toyota Tacoma, må du erstatte det. Hold delene i den rekkefølgen av fjerning deres, og du vil ha en lett tid reassembling hjulet når du har erstattet stud. Du trenger:
Jack, hjulmutternøkkel og jack verktøy
Blocks
Replacement stud
Vise-grep
Åpen fastnøkkel
Crescent skiftenøkkel
død slag hammer eller tung klubbe
Ekstra hjulbolter og hjulmuttere
Muttertrekker (hvis tilgjengelig) eller 1/2-inch lang håndteres drive pipenøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Kjøp ny studs å erstatte hjulet stud på din Toyota Tacoma. Hvis du ikke vet størrelsen, fjerne stud og ta det med til auto deler butikken for en kamp.
2

Look for jack og verktøy bak setet tilbake i den vanlige modellen og under baksetet i dobbel og tilgang førerhuset.
3

Jekk opp bilen, plassere jack nærmest stud at du må bytte. Blokkere dekket diagonalt over fra hjulet du jekket opp. Fjern dekket. Ta av bøylen og rotoren på forhjulene slik at du kan få tilgang til hub.
4

Ta av trommelbremser og parkeringsbremsen sko hvis du erstatter en bakre dekk stud i 2005 eller 2006 modell . På tidligere modeller, du trenger bare å koble kabelen for parkeringsbrems og fjern skoen.
5

pund på hodet av strippet eller ødelagt hjul stud. Dette skal presse det ut på baksiden. Det er den samme prosessen om du tok av hub eller forlot det på bilen.
6

Sett det nye hjulet stud tilbake i hullet. Sett hjulbolter på stud med vinkelen side av bolten utover og stram boltene før du plass den nye stud. Bruk en muttertrekker til å gjøre jobben gå raskere. Du må sjekke tilbake for å se om det sitter godt og er selv med de andre studs.
7

Fjern ekstra bolter som brukes for å feste stud og montere alt i motsatt rekkefølge. Hvis du byttet ut hjulet stud på din Toyota Tacoma riktig, bør alle hjul studs være jevn og klar for mutter eller hjulet bolt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/tire-wear-tear/76021.html

Previous:
Next:

Dekkslitasje Tear