Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Dekkslitasje Tear >> Content

Hvordan Test Tire Bane Wear

Mange undervurderer viktigheten av regelmessig dekk vedlikehold. Dekkene på en bil er ikke mindre viktig enn motoren eller noen annen viktig komponent. Ser man bort fra åpenbare symptomer som en humpete eller ustø tur kan forårsake store forfall til alle rundt suspensjon. i resultat koste deg mer penger. Denne artikkelen vil vise deg trinn for selv sjekke slitasjen på dekkene i ca 20 til 30 minutter per dekk. Du trenger
Ruler
Liten flat pinne (Popsicle pinne)
Hydraulisk jekk
Jack stå
Brick
4-veis lug mutter remover
Show More Instruksjoner
en

Parker bilen på en flat landing versus et skrått innkjørsel. Pass på at det er manøvrering plass på begge sider. Aktivere parkeringsbremsen for sikkerhet.
2

Løsne mutrene av av det første dekket du har tenkt å diagnostisere. Plasser en murstein bak minst ett av de bakerste dekkene for sikkerhet.
3

Jack bilen opp til dekket du skal fjerne er ca 3 inches av bakken. Fullfør fjerne slepe nøtter som du allerede har løsnet. Ta dekket helt. Plasser en jack stå under bilen og i nærheten av hydraulisk jekk for sikkerhet.
4

Ta en linjal og legg den flatt på den fjernet dekk i horisontal stilling. Ikke bøy den slik at den lå flatt. Skyv linjalen ved hjelp av én hånd helt rundt dekket. Linjalen skal forbli i flukt med dekket for hele bevegelsen. Hvis den ikke gjør det, identifisere de stedene hvor det var gapet mellom linjalen og dekket. Du kan merke disse områdene med kritt. Denne øvelsen vil diagnostisere hvis noen del av dekket ditt er ujevn, noe som fører til allot av wobbling.
5

Ta Popsicle pinne og stikke i mellom slitebanen på dekket. Marker en linje for å vise hvor dypt pinnen gikk. I det samme mønsteret flytte pinnen seks inches og merke det på nytt. Gjenta dette til du har gått rundt dekket helt. Du prøver å finne ut om det er noen forskjell i dybden. Dette er den mest grundige måten å sjekke dekk slitebanen slitasje. Flytt pinnen til forskjellige mønster spor å få full og nøyaktig lesing. Hvis resultatene i trinn 4 og 5 er inkonsekvent og viser ujevnheter du sannsynligvis trenger nye dekk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/tire-wear-tear/76019.html

Previous:
Next:

Dekkslitasje Tear