Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Dekkslitasje Tear >> Content

Slik gjenoppretter Dekk

Som den delen av bilen som er i daglig kontakt med veien, bilens hjul er utsatt for skitt, dystre, sporadiske humper, og potensiell skade. Vann, skitt, varme og snødekte veier tar knekken på hjulene. Gjenopprette dem, men kan gjøres lett hjemme, deretter unngå store honorarer fra auto shop. Dine dekk og felger kan rengjøres og repareres, noe som gjør dem ser ut som ny. Alt som trengs er litt av albue fett, planlegging, og ved hjelp av et dekk jern. Du trenger:
Bil jack
Tire jern
Brillo pad
200 sandpapir
500 sandpapir
Cloth
Mild vaskemiddel
Blunt verktøy
Vann slangen
Brasso polsk
Aluminum pensel
Vis flere instruksjoner
en

Fjern dekkene fra bilen. Plasser en bil jack under bilen og heve det ca 3 inches fra bakken. Bruk et dekk jern for å rotere hjulet er gal mot klokken for å fjerne dem. Plasser disse nøtter et trygt sted slik at de ikke går glipp av.
2

Rengjør felger med varmt såpevann. Du kan bruke en Brillo pad for vanskelig smuss eller flekker. Hold felger våt hvis du bruker noe mildt slipemiddel.
3

Fjern eventuell rust eller flasser metall med sandpapir. Begynn med en 200-grit papir og, etterpå, bytt til en 500-grit en til sand det skadede området. Dette finere kornet sand papir vil gi felgene en glatt, uniformert finish.
4

Vask dekkene med en fuktig klut dynket med et mildt vaskemiddel. Prøv å fjerne noen steiner eller grus fra mellom rygger. En sløv verktøyet kan hjelpe med dette, men unngå å bruke noe skarpt for eksempel en skrutrekker, da dette kan potensielt punktere hjulene. Etter at du har renset dekkene, slangen dem grundig. Skifte dekk mens bilen fortsatt er hevet. Bruk dekk jern å erstatte hjulet er gal. Senk bilen til bakken.
5

Sett et lag med Brasso på felgene og la den på over natten. Ikke bruk for mye - et tynt lag vil være nok. Dagen etter, polere felgene med en aluminium polish. Bruk en ren klut for å fjerne eventuelle rester fra hjulet i felgene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/tire-wear-tear/76171.html

Previous:
Next:

Dekkslitasje Tear