Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Dekkslitasje Tear >> Content

Hvordan Cut traktordekk

traktordekk gjøre interessante landskap funksjoner, plantasjeeiere, mini-drivhus, sandkasser og fysiske barrierer. Fordi dekkene er kraftig forsterket med ståltråd og band inne i gummi, trimming dem ned for disse bruksområdene kan være vanskelig uten riktig verktøy. Riktig sikkerhet er spesielt viktig når du skjærer tunge traktordekk. Du trenger
skarp kniv
Utility kniv
Grinder
Motorsag
Bajonettsag og metall skjæring blad
hvitt kritt
Øyevern
Skinnhansker

Vis flere instruksjoner
en

Marker stedene på dekket hvor du vil gjøre kutt med hvite dekk kritt.
2

Skjær med verktøyet kniv og tunge skarp kniv starter på sideveggene. Sideveggene har ingen metall forsterkning, bare tungt forsterkende nylon eller kompositt ledninger, slik at de kan bli kuttet med en kniv eller tung verktøy kniv. Arbeid spissen av kniven i snitt langs sideveggene. Hopp over "bead" eller leppe på innsiden av dekket, der dekket sitter i hjulfelgen. Det er en tung ståltråd begravet i perle som du ikke vil være i stand til å skjære gjennom med en kniv.
3

Skjær rundt innsiden av dekket mellom perle og sideveggen med heavy duty jeksel disk eller bajonettsag. Arbeid sakte i tilfelle bladet fanger på den skarpe metal band inne perlen. Kutt perle ut som en stor bøyle og skille den fra sideveggen. Bruke jeksel eller bajonettsag sikrer at du ikke skader en kniv eller trekke løs en stripe av skarpt stål som kan kutte hendene.
4

Cut over slitebanen med vinkelsliperen å kutte en " V "fure i gummien ned til det første lag av metallforsterkninger band. Dette hjelper deg å gjøre kutt gjennom stål forsterket band ved å holde gummien i trådene fra å gripe og binde metall knivene i bajonettsag. Arbeid sakte, noe som gjør grunt kutt på en engel over slitebanen. Hvis du kutter også vertikalt, kan bladet fortsatt binde.
5

Glatt kantene av kutt i dekket med sliping hjulet for å klippe bort prosjektering wire og stål forsterkende vindsperre som kunne fange huden hvis folk børste mot traktordekk eller sitte på en utstikkende metall slutt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/tire-wear-tear/76135.html

Previous:
Next:

Dekkslitasje Tear