Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Dekkslitasje Tear >> Content

Sammenligning av Tire Quality

Du bør bytte bildekk så ofte som er nødvendig for å holde dem i god stand. Dekk er en viktig del av bilen, og hvis de ikke fungerer godt, kan det være negative konsekvenser. Når du shopper for dekk, bør du vurdere din kjørehastighet og været der du har tenkt å kjøre. Du bør også sammenligne dekk basert på noen standard kvalitet tiltak. Trå Livet

Et viktig grunnlag for sammenligning for dekk er hvor lenge de vil vare. Dette er hva industrien refererer til som dekkets slitebane liv. Regjeringen et mål å måle slitebanen liv, som er et bedre referansepunkt enn en produsent rating for slitebanen liv. The US Department of Transportation Uniform Tire Quality Grading system krever produsenter å teste dekk og gi ratings for treadwear, veigrep og hvor mye temperaturen de kan tåle. Produsenter gjennomføre tester på dekk basert på statlige retningslinjer for å komme opp med disse rangeringene. Hva dette betyr for deg er at et dekk med en høyere aldersgrense for slitebanen slitasje vil vare lenger enn et dekk med en lavere rating.
Støy

Noen dekk design gjør mer støy. Potensialet for støy varierer mellom merkene, og selv innenfor forskjellige mønster design fra samme produsent. De fleste sjåførene ville vurdere et dekk som gir et lavere støynivå som en av høyere kvalitet. Hva slags hastigheter du skal kjøre på er en viktig faktor som påvirker støyen et dekk genererer. Hvis du vil gjøre det meste av kjøringen innenfor bygrensene, kan dekkstøy ikke være et problem. Men hvis du forventer å gjøre mye kjøring på motorveier, bør dekkets støy faktor danne et grunnlag for å kjøpe beslutning.
Quality of Ride

Kvaliteten på ri at dekkene gir er et annet aspekt ved sammenlikning for dekk kvalitet. Denne faktoren er en trade off, og mens lav-profil dekk (en 50 - eller 40-serien) ser bra ut, har de ikke utfører godt for kvaliteten på turen i forhold til hvordan de håndterer humper i veien. De er også mer sannsynlig å utsette bil hjul til skade enn høyere profil dekk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/tire-wear-tear/76105.html

Previous:
Next:

Dekkslitasje Tear