Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Dekkslitasje Tear >> Content

Kommersiell lastebil Dekkspesifikasjoner

Nyttekjøretøy krever ofte dekk som tåler tung last, brede svinger og lange turer på den åpne veien. Lastebiler som brukes til å frakte gods leveranser, overføring av personell til og fra jobb og bære utstyr kan dra nytte av dekk med slitesterk mønsterdesign og bredde spesifikasjoner. Mange kommersielle dekk kan være tilpasset designet for å dekke behovene til selskapets kjøretøy for å sikre maksimal pålitelighet og kostnadsbesparelser. Informasjon Specs

Kommersielle dekk brukere krever ofte tilgang til viktig informasjon som er relatert til design og funksjon. Informasjon spesifikasjoner er nesten alltid merket langs utsiden av dekket. Koder er scriptet i alfabetiske og numeriske koder som viser relevant informasjon til dekktype. Koder kan kommunisere data som er relevante for lengde, bredde og høyde dimensjoner, vektbærende grenser, maksimal rekkevidde temperatur og pålitelighet ved maksimal hastighet.
Letter Specs

Mange kommersielle dekk informasjon koder begynne eller slutte med en eller to bokstaver. Ifølge Tire Tech, indikerte disse brevene hvilken type kjøretøy dekket er designet for å passe. Enhver kode som begynner med bokstavene "LT" indikerer at dekket er konstruert for å passe en "Light Truck-metrisk" kjøretøy - en sport utility eller selskap lastebil, for eksempel - kan frakte tung last eller tauing store tilhengere. "C" koder indikerer et dekk er produsert for kommersiell bruk på varebiler eller lastebiler bygget for å tåle mye vekt. I tillegg er "ST" koder nesten utelukkende brukt for Special Trailer tjeneste - eller kommersielle trailere - og er ikke for vanlige personbiler. Eventuelle andre enkle eller doble siffer bokstaver ofte stå for interne konstruksjonen data.

Digit Specs

Når begynnelsen brevet er identifisert, de fleste koder fortsette med en serie sifre. De tre tall som følger den første bokstaven angir millimeter bredden av dekket. For eksempel står en "230" code for 230 millimeter. De neste to siffre måle høyden av dekket i millimeter. De to sifre etter høydemåling lik rim diameter i inches. Den siste doble sett med tall indikerer "tjenestebeskrivelse" som står for "dekkets Load Index og Hastighet."

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/tire-wear-tear/76150.html

Previous:
Next:

Dekkslitasje Tear