Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Dekkslitasje Tear >> Content

Slik reparerer en Radial Tire

For å reparere en riktig radial dekk, må hullet eller objektet i dekket være innenfor 3/4 fra kanten av slitebanen. De fleste statene forby sideveggen patcher. De gammeldagse pluggene er nå forbudt i mange stater også. På grunn av ansvar, vil mange anerkjente steder krever en lapp plugg settes inn i radialdekk, som må knuses ned i dekket av felgen. Plasteret pluggen er mye dyrere enn den gammeldagse push-in-plugger, men de er langt mer overlegen, mye mer pålitelig og mye tryggere. Du trenger
Tire maskin
Valve kjerne remover
Dikes
Tire stift
Tire stativ /dekk klemme
Spray flaske med såpe og vann
Tire reparasjon reamer
Kanal låser /tang
Tire pre-buff cleaner
Tire vulcanizing flytende
pneumatiske dekk buffer
Dekk reparasjon roller
Tire balansesleider
Tire hammer /vekt remover
Patch plugger ( forskjellige størrelser)
Vis flere instruksjoner
en

Locate fremmedlegemet eller hull i slitebanen av radial dekk. Hvis du må, blåse den med luft opp til 30 PSIs (pounds per kvadrattomme) og spray slitebanen for å finne hullet eller objekt som lekker. Når såpe og vann er tingen som er brutt, vil det boble som luften renser ut av det. Marker hullet eller objekt med et dekk stift.
2

luften ut av dekkene ved å fjerne ventilen kjerne med en ventil kjerne remover og fjern hjulvekter fra felgen med et dekk hammer.


3

Bryt dekk ned fra kanten, med dekk maskinen.
4

Place dekket inn i dekk stativ /dekk klemmer slik at hullet eller objektet i dekk er strategisk plassert for å jobbe med enkelt. Hvis dekket var en klokke, vil gjenstanden eller hull være omtrent i 4-posisjon på hver side av klemmen.
5

Ekstraher gjenstanden med et sett av diker eller kjøre dekkene reparasjon reamer gjennom hullet før den beveger seg lett.
6

Squirt en liberal mengde dekk pre-buff renere på innsiden av dekket på det skadede området, og la det dryppe ned i bunnen av dekket. Buff den skadede delen av dekket ved hjelp av den pneumatiske dekk buffer.
7

Påfør et tynt lag med dekk vulcanizing væsken på innsiden av den skadede delen av dekket som nettopp ble polert. Spre den rundt tynt slik at det dekker området like over størrelsen på pluggen patch.
8

La vulcanizing væske til nesten tørke. Dette kan ta noen minutter, avhengig av hvor mye du legger på. For å optimalisere din tid, kan du rengjøre felgen og /eller erstatte ventilstammen hvis ønskelig. Konsistensen av vulcanizing væske skal ikke lenger skinne og vises tørr, men fremdeles føler tacky.
9

Velg riktig størrelse på patch plug for jobben. En for stor av en plugg vil gjøre det vanskelig å trekke gjennom slitebanen, for liten plugg vil ikke plugge hullet. Å velge en vil anvende en grad av sunn fornuft og sammenligne størrelsen av pluggen til størrelsen av hullet. Ta den beskyttende deksler av toppen og bunnen av plasteret pluggen, men vær forsiktig så du ikke berører bunnen av plasteret.
10

Sett stål patch plugg punkt i hullet fra innsiden av dekk. Poke metall plugg punkt gjennom hullet så langt du kan for hånd. Trekk plugg punkt gjennom dekket fra utsiden av slitebanen, ved hjelp av et par av kanalen låser eller tang. Metallet plugg punkt vil trekke bort fra patch plugg, og du kan kaste den. Ta tak i støpselet med den ene hånden og trekk slik at plasteret på innsiden av dekk gropene i midten. Kjør dekk reparasjon roller over patch pluggen på innsiden av dekket til å presse plasteret pluggen fast til dekket. Kjør valsen igjen i flere forskjellige retninger mens du holder pluggen.
11

Legg til en liberal belegg av vulcanizing væske til patch plugg på innsiden av dekket og la det tørke.
12

Skift dekk på felgen, blåse opp dekket til anbefalte spesifikasjonene, og spray med vannflasken der pluggen stikker ut fra slitebanen. Hvis det er noen bobler, klipp utstående plugg med et sett av diker og balansere dekk på dekk balancer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/tire-wear-tear/76063.html

Previous:
Next:

Dekkslitasje Tear