Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Dekkslitasje Tear >> Content

Plugget Dekk og deres sikkerhet

Ifølge Tire Rack , bruk av en plugg , så som en streng plugg , for å reparere et punktert dekk er feilaktig når den ikke brukes i forbindelse med en lapp . En patch er plassert på innsiden av dekket for å gjenopprette den luft -og vanntett forsegling av dekket. Skade

Tire Industry Association rapporterer sikkerheten til et dekk kan bli skadet ved å plugge et dekk fra utsiden , uten å fjerne dekket fra dekk felg . Når et dekk er punktert , kan det indre av dekket bli skadet, og dette kan ikke identifiseres ut fra inspisere utvendig .
Kombinasjon

plugge en punktert dekk er riktig fremgangsmåte når den brukes sammen med en skikkelig reparasjon av det indre av dekket. En plugg settes inn i hullet i utsiden av dekket, med interiøret renset, polert , sementert og lappet for å sikre at reparasjonen er fullført .
Moisture

Når et dekk er plugget og ikke lappet som reparasjon etter en punktering , forblir den indre tetningen av dekket ufullstendig . Pluggen kan fukt inn i indre tetningen av dekket , forårsaker skade og til slutt en svikt i dekket.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/tire-wear-tear/76137.html

Previous:
Next:

Dekkslitasje Tear