Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Dekkslitasje Tear >> Content

Bad bak Hjullager Symptomer

hjullager utføre flere viktige funksjoner i mekanismen av en bil. Først lagrene holde vekten av bilen. Sekund, aktiver de hjulene å spinne uten forstyrrelser. Alle bil hjul har lagrene. Rear-wheel drive biler, men kan ha mer problemer med bakre kulelager som de er gjennomgående under mer press. Humming

Uvanlige lyder kommer fra bakhjulene kan være et tegn på at det er et problem med de bakre hjullagrene. Slitte og ujevne overflater av lagrene føre til en humming, droner, skraping eller pipende lyd. Lagrene som ikke er riktig vedlikeholdt kan tørke ut, forårsaker støyen som avgis. Sjekk ut dette ved å kjøre bilen og slå et hjørne. Lytt etter lyder som kommer fra hjullagrene å avgjøre om lagrene er dårlige.
Steering

Lagrene spiller en avgjørende rolle i å bistå med rotasjon av bilens hjul. Derfor kan de påvirker styremekanismen i bilen hvis de blir skadet. Hvis vannet har kommet inn i lageret gjennom en brutt forsegling, så kan det føre til at bilens styring for å endre. Et symptom på dette er ubalansert styring. Når bilen kjører forover i en rett linje, kan dårlige lagrene føre til styringsgruppen å dra off-center eller vandre.
Loose Movements

Et symptom av dårlige bakhjul lagrene er løs bevegelse av hjulet. Du kan identifisere dette problemet ved å jekke opp hjulet opp og deretter vrir dekket. Hev hjulet minst en tomme av bakken, så hold toppen og bunnen av dekket og flytte den frem og tilbake. Hvis bakhjulene har dårlige lagrene, vil hjulene har mye å gi eller bevegelse når du flytter dem. Hvis du er usikker, må du utføre den samme testen på forhjulene og foreta en sammenligning. Mens bilen er jekket opp, manuelt snurre hjulet. En grov rotasjon er symptomatisk for dårlige bakre lagrene. Hjulet kan også gjøre sliping lyder.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/tire-wear-tear/76124.html

Previous:
Next:

Dekkslitasje Tear