Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Dekkslitasje Tear >> Content

Hvordan Paint Rim Setter

Maleri bilens felg inserts er gjort på samme måte som males felgene selv. Skjærene er ofte enklere, men fordi i motsetning til felger, kan de setter enkelt fjernes for maleriet prosessen. Det finnes en rekke aerosol kan maling laget for bil felger, og de kan komme i mange forskjellige utførelser. Bestem hvilken farge som fungerer for deg og endre utseendet på felger i et par raske skritt. Du trenger
skrutrekker
Felgrens
Sandpapir
rene kluter
Drop klut
Aerosol kan av spraymaling
Vis flere instruksjoner

1

Ta felgens inserts ved å lirke dem av med skrutrekkeren. Rengjør innsatsen med felgrengjøring og de rene kluter grundig.
2

Sand den gamle er ferdig av felgen setter inn for å gi dem en overflate egnet for den nye malingen til å holde seg til. Bruk finere kornstørrelse sandpapir og tar seg ikke å tungt huljern eller riper i overflaten som du sand i en jevn, sirkulær bevegelse med et lett trykk. Tørk støv og rester fra innleggene når de er forberedt på riktig måte og sette dem på duken i et godt ventilert område.
3

Rist sprayboksen kraftig og spray på overflaten etter til produsentens instruksjoner. Begynn med kannen 8-12 inches bort fra overflaten og gi dem alle et tynt lag med en glatt, jevn bevegelse. Tillat denne pelsen tørke helt før du fortsetter. Slip av eventuelle runs eller drypp som er nødvendig for å sikre en jevn finish.
4

Påfør flere strøk etter behov på samme måte som du gjorde i trinn 3, tar seg ikke å legge for mye maling på overflaten på en hvilken som helst tid.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/tire-wear-tear/76213.html

Previous:
Next:

Dekkslitasje Tear