Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Dekkslitasje Tear >> Content

Hva er kjørelengde garantien for en Goodyear Wrangler HP ?

Goodyear Wrangler HP dekk ble utformet for lette lastebiler og sport nyttekjøretøyer. Dekkene leveres med en begrenset garanti med begrensninger på dekningen i henhold til miles kjørt og hvor lenge eid. Valgbarhet

Garantien for Goodyear Wrangler HP dekk er bare gyldig dersom visse kvalifikasjonskrav er oppfylt . Dekkene trenger Department of Transportation identifikasjonsnummer trykt på dekket og du må ha kjøpt dem etter 1. mars 2008. I tillegg er garantien gjelder ikke hvis dekkene ble overført fra den opprinnelige bilen til en annen bil .
Miles

Goodyear Wrangler HP dekkene er dekket opp til 50.000 miles av bruk . Du må ha dekkene roteres hver 6000 miles for å holde garantien gjeldende , med mindre bilens brukerhåndbok sier en annen turnusplan .
Begrensninger

Goodyear vil erstatte Wrangler HP dekk for gratis forutsatt at slitebanen mark på dekket ikke er under 2/32 tomme av slitasje. Nye dekk som har overgått den 2/32 tomme av slitasje vil medføre en kostnad avhengig av antall gjenværende miles i garantien. Garantibestemmelsene på dekkene varer i 12 måneder fra kjøpsdato .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/tire-wear-tear/76223.html

Previous:
Next:

Dekkslitasje Tear