Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Dekkslitasje Tear >> Content

Hvordan justere trykket i dekkene

Opprettholde riktig trykk i dekkene på bilen din er svært viktig. Feilaktig oppblåst dekk utgjøre en sikkerhetsrisiko, slites ned for tidlig og redusere drivstofforbruk. Det er viktig å rutinemessig sjekke og justere trykket i dekkene. Selv om du aldri har gjort det før, er dette en enkel oppgave å gjøre. Du trenger
Tire manometer
Air kompressor
Vis flere instruksjoner
en

Lær de anbefalte pounds per kvadrattomme (psi) rating for dine dekk. Denne informasjonen er vanligvis skrevet på dekkene selv eller på et kjøretøy informasjonsark festet til hanskerommet eller førersiden dør panel. Du bør kjøre bare på dekk som er innenfor 5 psi av anbefalt trykk.
2

Finn en kilde til luft du kan bruke til å blåse opp dekkene. Bruk en bærbar luft kompressor eller besøke en lokal bensinstasjon for å bruke sin mynt-opererte luftkompressor.
3

Fjern hettene på dekkene dine stammer og legg dem på et trygt sted, som din lomme. Disse tingene kan rulle bort lett hvis du ikke holde styr på dem.
4

Sjekk din nåværende dekktrykket ved hjelp av en håndholdt dekk trykkmåler. For å bruke den konvensjonelle blyant-type måler, trykker måleren på ventilstammen av dekket. Når du oppnå en god forsegling på ventilen, vil dekktrykket blåse ut pinnen kjernen av måleren slik at du kan lese psi måling.
5

Fest luftmunnstykket til dekket stammen og justere den slik at den sitter godt. Når ingen luft lekker ut av dekket stammen, vet du at du har en tett forsegling. Begynn å fylle.
6

Kontroller dekktrykket ofte med dekk trykkmåler som du fyller dekket.
7

Fortsett å fylle på korte støt med luft til du kommer ønsket dekktrykk.
8

Trå dekket stammen med baksiden av blyant-type dekk manometer å slippe ut luft hvis du tilfeldigvis overinflate dine dekk.
9

Sett på stilk caps, sikre dem tett, men pass på at de ikke er altfor stramt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/tire-wear-tear/76007.html

Previous:
Next:

Dekkslitasje Tear