Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Dekkslitasje Tear >> Content

Hvordan erstatte en Wheel Stud i en Ford Focus

Hvis du oppdager at et hjul stud klikket i din Ford Focus, må du bytte den så snart som mulig. Når du bytter hjul stud, beskytte deg de andre studs fra stress og hindre ytterligere skade. Det tar litt kunnskap, de rette verktøyene og noen rå styrke. Plan om litt mer enn en time av gangen. Du trenger:
Jack, hjulmutternøkkel og jack verktøy
Blocks
Replacement stud
Vise-grep
Åpen fastnøkkel
Crescent skiftenøkkel
død slag hammer eller tung klubbe
Ekstra hjulbolter og hjulmuttere
muttertrekker (hvis tilgjengelig) eller 1/2-inch lang håndteres drive pipenøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Kjøp en ny stud. Pass på at du kjøper riktig størrelse. Hvis du ikke er sikker på hvilken størrelse å få, vent til du fjerner stud og ta den med deg til butikken.
2

Sjekk det området av reservehjul i bagasjerommet for jack og jack verktøy siden du må heve bilen for å skifte hjul stud på Focus ditt. Pass på å blokkere dekk diagonal til kontakten.
3

Bruk jekken å heve Focus. Ta av hjulet ta av bøylen og enten henge den ved en mekanikk wire eller legge det opp slik at det ikke dingle med bremsen linjen. Fjern rotoren. Hvis du arbeider på bakhjulene, må du fjerne nødbremsen klippet først. Du kunne ha trommelbremser bak i bilen. Hvis de er trommelbremser, fjerne trommelen.
4

Hunt for en åpning bak hub som lar deg fjerne stud. Linje stud opp med hullet. Du må kanskje ta av navet og legg den i en skrustikke hvis du ikke kan kjøre den ut på baksiden.
5

Hit stud med en klubbe og kjøre den ut på baksiden av navet . Skyv en annen tapp inn i åpningen. Dette er tøft arbeid, men du trenger bare å presse den langt nok til tråden på en hjulbolt.
6

Sett på et hjul bolt og skru til det. Som du gjør, begynner stud å trekke gjennom. Legg til flere bolter som nødvendig til deg å feste stud. Sjekk på baksiden av navet. Når hodet er i flukt med stud, sitter du det.
7

Fjern ekstra bolter og montere de delene som du tok av for å sette på hjulet stud på Ford Focus. Sett hjulet tilbake på bilen og skru ned til hjulmutterne.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/tire-wear-tear/76025.html

Previous:
Next:

Dekkslitasje Tear