Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Dekkslitasje Tear >> Content

Hvordan endrer jeg Dekk på en Goldwing 1800?

Fjerne hjulene fra en motorsykkel er en grei jobb. Fjerne bakhjulet fra en Goldwing 1800 er enklere enn på tidlige modeller fordi den bakre stasjonen er lettere å løsne og re-engasjere. Alle Goldwings bruke en drivaksel til å overføre kraften fra motoren til bakhjulet. Fjerne og sette dekkene er mer kjedelig arbeid. Prosessen virker enkelt, men første gang folk flest prøve det, ender de opp i en brytekamp med dekk. Tålmodighet lønner seg, og øvelse gjør mester. Du trenger
Sett med skiftenøkler
Motorsykkel jack
Valve stem verktøyet
Tire strykejern
Glidemiddel
Tire verktøy
Bead breaker
Trykkluft

Vis flere instruksjoner
en

Sett motorsykkel på sin side stå, og fjern de fire fender innstillingen bolter med en skiftenøkkel, fjern deretter bakskjerm. Ta smertene ikke å skade saltaske kategoriene. Løsne de fem bakre akselbolter med en skiftenøkkel. Hev motorsykkel på en motorsykkel jack.
2

Fjern bakhjulet ved å fjerne de fem bakre akselbolter med en skiftenøkkel. Skyv hjulet til venstre for å løsne den fra den siste stasjonen. Trekk bakhjulet ut.
3

Sett hjul og dekk på en arbeidsbenk eller lignende, forhøyet arbeidsflate. Fjern ventilspindelen med en ventilspindel verktøyet og luften ut av dekkene. Bryt perle på begge sider av dekket med en perle breaker verktøyet.
4

Fjern dekket. Begynn ved å bruke smøremiddel til den ødelagte dekkanten. Løft perle på den ene siden over kanten med to dekk strykejern, og gjenta på den andre siden. Løft dekket av.
5

Installer det nye dekket. Begynn ved å reversere fremgangsmåten som du brukte for å fjerne det gamle dekket å skli det nye dekket på hjulet. Noen dekk har retningsbestemt markeringer for å indikere retning hjulet er ment å rotere. Juster dekk balanse merket med ventilstammen hullet. Monter ventilen stammen og ventilen stammen mutter. Sakte løfter dekkanten over kanten. Bruk smøremiddel som er nødvendig. Fyll dekket.
6

Sett på hjulet og nytt dekk ved å reversere prosedyren brukes til å fjerne hjul og dekk.
7

Fjern forhjulet ved å fjerne rotoren deksler og framskjerm. Fjern høyre caliper ved å løsne caliper bolter med en skiftenøkkel.
8

Fjern forhjulet etter å løsne og fjerne aksel mutter og klype bolter med en skiftenøkkel.
9

Ta ut og erstatte den gamle dekk ved å følge samme prosedyre i trinn fire og fem. Sett tilbake det fremre hjulet ved å reversere trinnene du brukte til å fjerne den fra motorsykkelen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/tire-wear-tear/76209.html

Previous:
Next:

Dekkslitasje Tear