Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Dekkslitasje Tear >> Content

Sette inn et dekk Plug

Sharp gjenstander kullet veien du kjører på hver dag. Ved hjelp av et dekk plug kit gir deg muligheten til å fikse et hull forårsaket av en skarp gjenstand uten å ta bilen til et dekk verksted. Dekk plug settene inneholder en rasp for ujevn kanten av punktering og en nål installasjon verktøy for å lette prosessen med å tvinge et dekk plugg inn i hullet. Ved hjelp av verktøyene sikrer riktig en permanent løsning til en lekker dekk. Du trenger Nike Air kompressor
Tenger
Tire plug kit
Razor kniv
Vis flere instruksjoner
en

Fjern ventilkappen fra lav eller flatt dekk. Pump opp dekket til trykket som er angitt på siden av dekket med en luftkompressor.
2

Trekk objektet fra dekk med en tang.
3

Skyv rasp, en rett verktøy med skarpe kanter, inn i hullet der den fjernet gjenstanden var. Beveg rasp hurtig inn og ut av hullet for å gjøre ujevn kantene av hullet. Forlate rasp i dekket.
4

Tråd et dekk plugg inn i sporet enden av nålen verktøyet. Trekk dekk plugg, til det ligger sentrert i verktøyet. Frakk dekket pluggen med plast sement inngår i dekket plug kit.
5

Trekk rasp fra dekket.
6

Skyv nålen inn i hullet til en /2 tommers av plug stikker ut fra dekket. Før håndtak av nålen verktøyet 1/4 omdreining. Trekk verktøyet raskt fra dekket.
7

Trim overflødig materiale fra dekket pluggen med en barberhøvel kniv til å forlate 1/4 tommers av plug stikker forbi dekk slitebanen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/tire-wear-tear/76114.html

Previous:
Next:

Dekkslitasje Tear