Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Dekkslitasje Tear >> Content

Hvordan erstatte en manglende Wheel Stud

Kjøring med en brukket, strippet eller mangler hjul stud kan være et alvorlig problem for både din og bilens levetid. Hvis noen hjul studs er skadet eller mangler fra bilen, bør de skiftes ut så raskt som mulig før du setter press på de andre, forårsaker dem til å bli strippet eller brutt også. Mens en mekaniker kan belaste $ 200 eller mer for en slik reparasjon, kan du gjøre det selv like godt for mye billigere. Du trenger:
hjulmutternøkkel
Bil jack
Jack stå
Meisel
Steel børste
Machine olje eller glidemiddel
Hammer
Skiver
Vis flere instruksjoner
en

Kjøp en pakke med hjul studs, noe som gjør at målingene stemmer overens med studs allerede på bilen din.
2

Løsne alle mutrene på hjulet med den manglende stud, ved hjelp av en hjulmutternøkkel. Heve bilen med en jekk i nærheten av samme hjulet. Senk bilen slik at den støttes av en jack stå. Ta av dekket ved fullt løsne og fjerne alle hjulmuttere.
3

Fjern bremsesystemet dersom det på hjulet du reparere. Fjern bremsekalippernes og henge den fra strikk ledningen, om nødvendig, slik at du ikke skader bremsen linjen. Skyv bremsen rotoren helt fra navet.
4

Identifiser manglende eller ødelagte hjulet stud, og hvis det er fragmenter i bolthole, forberede seg til å hamre dem ut. Bruk en liten meisel mindre enn bolthole stud er inne slik at ikke ytterligere skade hjullagrene. Bruk en hammer å hamre meisel inn i enden av den ødelagte stud, presser det gjennom bolthole. Bruk en magnet for å ta av hjulet stud hvis den ikke faller ut lett. Bruk en stålbørste til å rengjøre bolthole før sprøyting dem med noen dråper maskinolje eller glidemiddel for å gjøre installasjonen enklere.
5

Skyv en ny stud i bolthole og bruke en lug mutter for å stramme bolten. Sett et par skiver i mellom lug mutter og stud bolt for å beskytte bolten fra fremtiden friksjon og slitasje hvis du ønsker det. Trekk til bolten så mye du kan, som strammere og tettere det passer, jo mer støtte det vil gi. Monter de demonterte delene av bremsesystemet, og du er ferdig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/tire-wear-tear/76115.html

Previous:
Next:

Dekkslitasje Tear