Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Dekkslitasje Tear >> Content

Slik reparerer en Leaky Chrome Rim

Selv om krom og lettmetallfelger kan være visuelt tiltalende, kan de være utsatt for korrosjon problemer som forårsaker dekket for å forsegle feil. Dette fører ofte langsomme lekkasjer og perle lekkasjer om biler og lastebiler og myke dekk. Air kan reise gjennom de ørsmå hull når korrosjon oppstår, og en plass kan danne under perle. Det er en måte å reparere lekkasjer i krom felger selv uten å ta dekkene til en profesjonell. Du trenger:
Bead fangstskuta
Tire strykejern eller dekk maskin
Stålbørste
Buffing hjulet
Buffer
Luftslange
New ventilen stammen
Valve stem avtrekker
Valve stem installasjonsverktøy
Stor vanntank
Vis flere instruksjoner
en

bestemme plasseringen av lekkasjen i dekket. En av de beste måtene å gjøre dette på er å blåse opp dekk med en luftpumpe eller en annen enhet og helt senke den ned i et vannbad og se etter luftbobler kommer fra dekk eller hjul.
2

Bryt perle ned hvis luft lekker fra denne delen. Gjør dette med et sett med dekk strykejern eller et dekk maskin hvis du har tilgang til en.
3

Fjern dekket fra hjulet og undersøke de indre og ytre perle tetningene for skader eller korrosjon. Hvis ingen er til stede, så sjekk dekkene for skader nær perlene.
4

Buff hele perle forsegling overflaten av hjulet til ingen korrosjon eller rust er synlig. Bruk en stålbørste eller rasping hjulet.
5

forsiktig buff dekkanten med en stålbørste til å fjerne løs rust eller rusk som kan være til stede. Vær forsiktig så du ikke skader perle av dekk.
6

Fjern den gamle stammen og erstatte den med en ny en med en ventil stammen verktøyet. Dette vil løse eventuelle lekkasjer som kan ha vært kommer fra stammen. Monter dekk og hjul. Fyll dekket mens du ser på perler for å sørge for at de tetter skikkelig.
7

Still dekk og hjul tilbake i vanntanken å sørge for at perlen er forseglet, og ingen luft lekker fra det. Hvis perle fortsatt lekker, legge sealer til perlen.
8

Bryt ned perlene før du legger fangstskuta. Ikke fjern dekket fra hjulet til å gjøre dette. Bruk børsten som følger med kan for å bruke maling sealer på perle tetningsoverflaten av hjulet rundt hele omkretsen.
9

Sett dekk og hjul sammen igjen og blåse det, sitteplasser perlene. Vent til fangstskuta tørke i ca 5 til 10 minutter. Mens dekkene er oppblåst til produsentens anbefalte trykk, sjekk at lekkasjen har forsvunnet ved å senke dekket igjen i vanntanken. Tilsett mer sealer hvis lekkasjen er fortsatt til stede.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/tire-wear-tear/76184.html

Previous:
Next:

Dekkslitasje Tear