Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Dekkslitasje Tear >> Content

Slik bruker du en Tire Machine

Mange av dagens dekk maskinen er i de fleste dekk butikker er stand-up-modeller. Disse har en perle breaker, en platespiller med låsing kjever, en justerbar verktøy arm og en luftslange for å fylle dekket. Noen mer moderniserte maskiner har enda flere vedlegg og hydrauliske armene for å bistå i montering og de-montering spesialitet dekk, for eksempel lavprofildekk eller brede, stiffed sidevegg dekk. Dagens dekkene blir mer avansert og mer teknisk og med det, er det dekk maskiner følger etter. Du trenger
Tire machineSafety glassesMounted dekk og rimValve stammen removerValve kjerne removerTire verktøy barTire lubricantTire smøremiddel vattpinne
Vis flere Instruksjoner
Slik bruker du en Tire Machine
1

Ta på deg vernebriller og gjør deg kjent med dekk maskin og alle bevegelige deler. Noen kan ha to fotpedaler som ligger på bunnen av forsiden av maskinen, mens andre kan ha tre. Det anbefales å tråkke på pedalene for å se hvilken som aktiviserer hvilken del av maskinen og bli kjent med det før de-montering eller montering et dekk. Plasseringen av pedalene er ikke alltid universell, men for det meste, er pedalen nærmest apparaturen hva aktiverer den. For eksempel på en tre pedal-systemet, vil den lengst til høyre fotpedal aktivere vulsten bryterstangen, vil pedalen i midten aktivere dreieskiven, vil pedalen til venstre aktivere låse kjevene på dreieplaten. Mest alle maskinene vil ha en luft inflasjon pedal plassert helt til venstre side av maskinen borte fra bevegelige deler på forsiden.
2

Fjern ventilen stammen cap. Fjern ventilkjernen hjelp av ventilkjernen fjerningsverktøyet. La dekk for tømming.
3

Place dekket på høyre side av dekket maskinen står opp. Sving justerbar perle breaking arm slik at bladet er plassert like på utsiden kanten av felgen, men bare berøre dekket. Pass på at bladet ikke kommer i kontakt felgen på noen måte. Aktiver perle breaking pedal for å aktivere perle breaking arm og blad. Ikke hold i håndtaket på kniven etter at du har aktivert armen. Du kan holde det lang nok til å sikre at knivene vil ikke komme i kontakt med kanten, men det øyeblikk bladet er trygt kontaktet vulsten av dekket, slippes håndtaket. Du må kanskje spinne dekk og bryte perle ned på motsatt side. Vend dekket rundt og bryte perle på den andre siden av felgen.
4

Place dekket på dreieskiven. Aktivering av låsene kjevene bestemmes av hva slags rim dekket er på. Mest alle stålfelger kan låses fra innsiden diameter på felgen. For å aktivere låsen for den type rim, legg dekket på dreieskiven (toppen av dekket og felgen vendt oppover) med låsing kjevene tilbaketrukket og aktivere låse kjevene pedal for å utvide dem. En spesialitet aluminium felgen kan kalle for bunnen av felgen som skal klemmes på utsiden av felgen. For denne prosedyren, vil de låse kjevene må være åpent hele veien, felg og dekk plassert på platespilleren, så de låser kjevene pedal deprimert å aktivere dem til å lukke rundt utsiden av felgen, være forsiktige for ikke å klemme sideveggen av dekket på innsiden av låse-kjeven. Bestemme hvilken type felg og aktivere låsing kjeven.
5

Sving justerbar verktøy armen slik at anda-head dekker utsiden av felgen kanten. Det er en stor justeringsskrue ligger ved hengsel av armen som kan strammes eller løsnes. Juster skruen hvis du må. Når anda-leder av den justerbare verktøyet arm er på plass, svinge låsearmen (festet til justerbar verktøy arm) over for å låse den på plass.
6

Ta dekk verktøylinjen og sted det inn i vulsten på dekket over fronten av duck-hode og lirke vulsten over anda-hodet. Holder stangen ned nær felgen, aktivere dreieskiven pedal med urviseren. Gå sakte først for å sikre at perle opphold over anda-hodet og toppen perle blir dratt uten å forårsake skade på perle av dekk. La dekk verktøylinjen for å rotere med bordet og ikke prøv å holde det mot bevegelige dreieskive. Det vil bli kilt mellom dekk og perle og snu med dreieskiven til 3/4 av perlen er trukket av og deretter slipper.
7

Løft den nederste perle av dekk opp og lirke dekket verktøyet bar inne i omkretsen av dekket ved anda-hodet. Gjenta samme prosedyre ved å prøve å lirke den nederste perle over anda-head med verktøyet bar og aktivere dreieskive med urviseren. Hvis du savner, kan dreieskiven bli støttet opp ved å løfte foten pedal med foten slik at det slår mot klokken. Gå sakte på bunnen perle og, i noen tilfeller, løfte dekket på utsiden nær anda-hodet vil bistå i å gjøre at den nederste perle ikke sklir over verktøyet bar og tilbake på felgen.
8

Fjern dekket ved å låse den justerbare verktøy arm lås og svingende den tilbake ut av veien.
9

Fjern ventilen stammen med en ventil stammen avtrekker. Bytt ut ventilen stammen med en ny. Hvis du låst felgen på utsiden av låse kjevene, ville dette være et godt tidspunkt å omplassere dem til å låse fra innsiden slik at du ikke montere og blåse opp dekk med låsing kjevene fast mellom perle og felgen.

10

Place dekket på felgen når du er klar til å erstatte det. Bruke dekk smøremiddel bomullspinne, plassere et sjenerøst lag med dekk smøremiddel rundt omkretsen av både bunn og topp perle. Spissen dekket mot den høyre side av maskinen, slik at toppen av dekket er vendt opp og svinge den justerbare armen, slik at den låser den anda-hode til felgen gjennom sentrum av dekket.
11 < p> Twist dekket noe med klokken for å gjøre den nedre vulsten vinkel på felgen i fronten av duck-hode og aktivere platetallerken pedalen med urviseren.
12

Gjenta fremgangsmåten for toppen perle.
13

Sett luftslangen til ventilstammen og trykke luften inflasjon pedal å blåse opp dekk og sette perle. De fleste maskiner vil ha måleur for å vise hvor mye luft blir pumpet inn i dekket. Blås til riktig pounds per kvadrattomme anbefales for dekket.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/tire-wear-tear/76058.html

Previous:
Next:

Dekkslitasje Tear