Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Dekkslitasje Tear >> Content

Wheel Stud dreiemoment spesifikasjoner

Hjulet studs og slepe nøtter feste bilens hjul til de roterende huber. Stramt eller løs hjulmuttere kan tillate hjulet til flex og vibrere, forårsaker en sikkerhetsrisiko. Wheel studs kommer i forskjellige størrelser og plasser; slepe nøtter har tre sete ordninger: konisk, mag sete og ball sete. Wheel studs og slepe nøtter har blitt designet for enkelte kjøretøy design og vekter. Produsenter krever streng overholdelse av hjulet stud dreiemoment spesifikasjoner. Wheel Stud Torque Forhold

Torque spesifikasjoner kan finnes i de fleste butikk reparasjon manualer, i brukerveiledningen. Den bilforretning vil også være i stand til å slå opp informasjon for deg. Prosedyren for ettertrekking hjulmutrene til wheel studs krever at trådene være rene og i god stand, og at ingen anti-seize, fett eller olje brukes på nøtter eller pigger under installasjonen. Dreiemoment spesifikasjoner gjelder å tørke installasjon.
12-by-1.5 mm Stud

En 12-by-1.5 mm stud eller bolt krever et moment på 70-80 pund-fot. Antallet svinger av engasjement før hjulmuttere sitte flush med støtte hardware er 6 1/2.
12-by-1.25 mm Stud

stud eller bolt størrelse på 12-by-1.25 mm krever et moment på 70-80 pund-fot. Antallet svinger av engasjement før slepe nøtter sitte flush med støtte hardware er åtte.
14-by-1.5 mm Stud

En stud eller bolt størrelsen på 14-by-1.5 mm krever et moment på 85-90 pund-fot. Antallet svinger av engasjement før slepe nøtter sitte flush med støtte hardware er 7 1/2.
14-by-1.25 mm Stud

En stud eller bolt størrelse på 14-by-1.25 mm krever et moment på 80-90 pund-avgift. Antallet svinger av engasjement før slepe nøtter sitte flush med støtte hardware er ni.
7/16 Inch Stud

En stud eller bolt størrelse på 7 /16 tommer krever et moment på 70-80 pund-fot. Antallet svinger av engasjement før slepe nøtter sitte flush med støtte hardware er åtte.
1/2 Inch Stud

En stud eller bolt størrelse på 1 /2 tommers krever et moment på 75-80 pund-fot. Antallet svinger av engasjement før slepe nøtter sitte flush med støtte hardware er åtte.
9/16 tommers Stud

En stud eller bolt størrelse på 9 /16 tommer krever et dreiemoment på 135-145 pund-fot. Antallet svinger av engasjement før slepe nøtter sitte flush med støtte hardware er åtte.
Innstramming Sequence

For en fire lug mutter mønster Momentflytting sekvensen går fra øverst til venstre slepe, til den diagonale bunnen, til den andre bunnen, deretter opp til høyre. For fem og seks lug mutter mønstre, kan tiltrekkingsmomentet starte når som helst bolt, og derfra går det i en stjerne-form mønster, vekslende mellom høyt og lavt hjulmuttere.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/tire-wear-tear/76189.html

Previous:
Next:

Dekkslitasje Tear