Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Dekkslitasje Tear >> Content

Slik hindrer lekkasjer i dekk

En normal dekk mister rundt 0,5 til 1 pounds per kvadratcentimeter av lufttrykket i en måned, ifølge Popular Mechanics Magazine. Hvis dekk mister mye mer enn dette, har du kanskje et dekk lekkasje. Å miste luft fra dekkene som følge av lekkasjer er frustrerende, spesielt hvis du har å holde stoppe på bensinstasjoner for å løse problemet. Sjekke alle elementer av dekket og felgen er viktig å prøve å finne årsaken til lekkasjen. Instruksjoner
en

Sjekk dine hjul, snarere enn dekkene, da dette kan være årsaken til problemet. Hjulene kan være skadet eller ujevn, spesielt hvis bilen er gammel og har lettmetallfelger. Som et resultat, kan du miste luft og få resultater. Bare skifte dekkene vil ikke hjelpe. Ta bilen til en bensinstasjon og be en mekaniker å rette hjulene før du setter på nye dekk.
2

Kontroller dekkene for å sikre at det er ingen åpenbare tegn til punktering eller skader på dekk casing . Hvis det er en skarp stein eller en spiker fast i et dekk, kan dette være fører til et tap av luft. Hvis det er et lite hull i dekket, kan du kjøpe en liten kit for å reparere det fra en god auto deler butikken.
3

Look å se om felgen er skadet. En felg som ikke passer ordentlig kan være årsaken til lekkasjer. Et annet mulig problem er luft lekker fra området der dekket selene til felgen. I dette tilfellet en spesialitet dekk utløp kunne rense og bruke en tetningsmasse for å prøve å løse problemet.
4

Identifiser om dekket sitter korrekt på felgen. Hvis ikke, må du kanskje endre dekk.
5

Kontroller at ventilen stammen ikke lekker luft. Ventilen kan ha sviktet, og du må erstatte det.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/tire-wear-tear/76167.html

Previous:
Next:

Dekkslitasje Tear