Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Dekkslitasje Tear >> Content

Hvordan velge den Bane på nye dekk

Hvis du er i markedet for nye dekk, er det mange ting som du må vurdere. Den største faktoren er hva slags nye dekk du trenger. Dekktyper bestemmes av flere ting, blant annet sammensetningen av dekk, høyde og bredde på dekk og dekk slitebanen, som er uten tvil den mest betydningsfulle. Instruksjoner
en

Besøk din lokale dekk butikken for å se de forskjellige dekk slitebane alternativer med dine egne øyne. De fleste dekk butikker har eksempler på dekk på skjermen slik at du kan evaluere dem på nært hold. Du kan lett se forskjellene mellom touring dekk, ytelse dekk, helårsdekk og alle andre typer dekk.
2

Snakk med et dekk spesialist om hvilken type ytelse du er ute etter i dekkene. Dekk spesialister kan henvise deg til bestemte produsenter og dekk som kan passe dine behov.
3

Vurdere vei-og værforholdene der du vanligvis kjører. Hvis du bor i en region som får sin andel av snø og regn, velg helårsdekk. Ikke det beste valget for tung snø regioner, er disse dekkene designet for å fungere like godt i en rekke moderate værforhold.
4

Vurdere hvilke typer veier du hyppige. Veier som er svingete, som de i fjellområder, ring for dekk med tråder som forbedre styring og manøvrering.
5

Vurder type kjøring du gjør. Hvis du har en lang motorvei pendle på en regelmessig basis, bør du velge løpebaner som tilbyr en rolig og behagelig tur. Tilsvarende, hvis du sitter i trafikken mye, kan dekkene med dekkmønster som forbedrer reaksjonsevnen være indisert.
6

Velg all-terreng eller mud dekk hvis du gjør off-roading. Disse dekkene har chunky løpebaner og store spor som kan håndtere en rekke ulendt terreng, inkludert sand, stein, grus, søle og snø. All-terrain dekk kan også brukes på veien, mens mud dekk er vanligvis konstruert utelukkende for off-road kjøring.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/tire-wear-tear/76011.html

Previous:
Next:

Dekkslitasje Tear