Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Dekkslitasje Tear >> Content

Tire Ballast Definition

Tire ballast refererer til å sette væske i et dekk å øke raction og redusere glidning av bakhjulene av en traktor , ifølge OrangeTractorTalks.com . Dette gjør det mulig for traktoren å trekke tyngre laster . Typer Ballast

Ulike væsker kan brukes som dekk ballast , inkludert vann , frostvæske , kalsiumklorid, og vindusspylervæske . Vann er billig og enkelt å installere, men vil fryse . Spylervæske vil ikke fryse , er billig , men jeg liker dyrere frostvæske , er miljømessig toxic.Calcium klorid vil ikke fryse , men er etsende .
Økt stabilitet

i tillegg til å øke trekkraften på dekkene , gjør væske ballastering traktoren mer stabile fordi ballast legger seg på bunnen av dekket. Ved hjelp av væske er mer praktisk og effektivt enn å feste metall vekter .
Andre fordeler

Ballast er enkelt å legge til dekk , krever bare en hageslange , enkel verktøy og adaptere . Ballast øker også den generelle sikkerheten for kjøring av traktoren . Dekkene sklir , slitasje og kostnader forbundet med dekk vedlikehold og utskifting er redusert , mens slitebanen forlenges .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/tire-wear-tear/76127.html

Previous:
Next:

Dekkslitasje Tear