Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Dekkslitasje Tear >> Content

Hvordan endre en slange på en motorsykkel dekk

Motorsykkel dekk faller i to kategorier: slangeløse og tubed. Begge er ganske holdbare i dag, og det er ganske sjelden å få en full blow-out som vil gjengi et dekk helt ubrukelig. I tilfelle av et flatt dekk, vil du legge merke til håndtering og styring av en motorsykkel vil svekkes raskt. Din sykkel kan også starte skrensende. Trekk over umiddelbart. Hvis du har tubed dekk, må du ta av hjulet og erstatte det indre røret. Du trenger
Wrench
Tire jern
Luftpumpe
Vis flere instruksjoner
en

Legg sykkelen på siden slik at aksel mutteren vender opp . Fjern aksel mutteren med en fastnøkkel og dra akselen ut. Ta kjettingen utenfor tannhjulet og trekk hjulet ut av svingearmen. Plasser hjulet på siden, vekk fra sykkelen.
2

Løsne rim lås og fjerne ventilen kjerne. Begynn å fjerne selve dekket fra felgen ved å skyve kanten av dekket, eller perle, ned vekk fra felgen. Du kan bruke foten til å presse dekket bort fra kanten kanten. Du trenger bare å fjerne dekket fra felgen på den ene side av hjulet for å få det indre røret ut. Som dekket begynner å bevege seg bort fra kanten, tar et dekk jern og jobbe dekket helt av felgen.
3

Reach inn og dra slangen ut av dekket. Du må kanskje slite med røret, avhengig av type, men det vil komme ut etter hvert. Hold røret vendt oppover og i tråd med dekket. Når slangen ut, legg den på toppen av hjulet i den nøyaktige plasseringen det var før. Se etter åpenbare punkteringer, og sjekke lufttrykket på samme sted for noen spiker eller andre gjenstander som må fjernes.
4

Sett inn ny slange inn i dekket. Det er best hvis røret er delvis oppblåst, som det vil beholde sin form og være lettere å jobbe med. Sørg for at ventilen stammen er i riktig posisjon, slik at du kan blåse opp dekket fullt ut når den er på. Bruk dekk jern for å begynne å skyve dekket tilbake inn i felgen. Vulsten av dekket skal gli tilbake under kanten. Ved hjelp av knærne, hold nede delen av dekket med perle allerede på plass som du flytter sammen. Som du kommer til enden av sirkelen, vil kulen være vanskeligst å manøvrere. Vær forsiktig så du ikke å punktere ny slange med dekk jern.
5

Fyll dekket med pumpen når den er helt på felgen. Hvis dekket ikke blåser seg jevnt, kan det indre røret bli fanget mot felgen og dekket et sted langs hjulet.
6

Sett hjulet tilbake på sykkelen ved å plassere den tilbake mellom svingarmen. Skyv akselen på plass igjen og stå på sykkelen opp. Fest aksel med mutteren med fastnøkkel og plassere kjeden tilbake på tannhjulet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/tire-wear-tear/76094.html

Previous:
Next:

Dekkslitasje Tear