Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Dekkslitasje Tear >> Content

Automobile dekkslitasje Problemer

Du kan støte på fem vanlige slitasje mønstre på kjøretøy dekk. Du kan enkelt korrigere årsaken til noen av disse problemene, andre vil trenge å bli korrigert i en auto eller dekk butikk. Men du kan lære å fange, identifisere og korrigere disse problemene på dekk før alvorlig skade oppstår ved å følge denne enkle guiden. Ett-Side Wear
p Dette er en justering problem som må justeres. Dette kan skje etter at du sender bilen for kontroll arm foringer, spankulere stenger, fjærer eller noen andre suspensjon komponent service. Her blir dekket (e) lener seg innover eller utover, forårsaker den tilsvarende slitebanen å slites for mye. Hjulinnstilling vil løse problemet.
Feathering

Når forhjulene på bilen ruller litt sidelengs i stedet for å følge kjøreretningen på veien, radene av slitebanen på dekkene begynner å bære i en vinkel, og skaper en beheng effekt på overflaten. Hvis du skulle måle avstanden mellom de fremre sider av de to forhjulene og sammenlign det med avstanden mellom de to baksider av forhjulene, vil du merke en forskjell. Fremsiden avstand ville være kortere enn baksiden (toe-in) eller vice versa (toe-out). Dette problemet kan rettes opp med hjulet justering også.
Senter Bruk
p Dette er et vanlig problem på skjevhet og diagonalbeltedekk når over-oppblåst. Det overskytende av lufttrykket inne i dekket fører til sentrum løpebaner å ha mer kontakt med veien og slites fortere enn på sidene løpebaner, ifølge James E. Duffy i boken "Modern Automotive Technology." Pumpe opp til maksimalt lufttrykk merket på dekkets sidevegg for å løse problemet.
Both Sides

Dette problemet er det motsatte av senteret slitasje mønster. Her er dekkets lavt lufttrykk, forårsaker de indre og ytre løpebaner av dekket for å ha mer kontakt med veien og slites hurtigere enn de midtre løpebaner. Du kan enkelt løse dette problemet ved å blåse til maksimal lufttrykk merket på dekkets sidevegg
Kopping

groove-lignende mønster slitasje -. Kjent som kopping- -på siden løpebaner av dekket kan være en indikasjon på mangel på hjulet balanse, dårlige støtdempere eller kuleledd. En auto eller butikk dekk vil være i stand til å finne den eksakte årsaken og rette opp problemet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/tire-wear-tear/76076.html

Previous:
Next:

Dekkslitasje Tear