Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Dekkslitasje Tear >> Content

Forskjellene mellom Positraction & Limited Slip

Positraction og limited- slip er begge typer automotive differensialer. Differensialer er plassert i midten av den fremre aksel , senter av den bakre aksel eller , i enkelte tilfeller kan både . Differensialer

differensialer er laget for å hjelpe dekkene i å snu på ulike hastigheter . Når gjør en sving , har man dekket for å slå skarpere enn den annen på samme aksel for å fullføre omdreining . Differansen kompenserer for forskjellene i dekkets vinkel mens svingen . Dette gjør at dekket kan opprettholde makten gjennom svingen .
Positraction

I en positraction differensial , enheten sanser som hjulet har størst trekkraft , når ett dekk er slipping eller sitter fast , og sender kraft til det hjulet . Strømmen til den andre fortsetter inntil hjulet lik kontrollen returneres til begge dekk. Positraction er gunstig når veiforholdene er våte eller gjørmete.
Limited - Slip

limited- slip differensial er lik den positraction differensial , men lar hjul med trekkraft å ha bare en begrenset mengde større makt enn det hjulet som er forsinket . Dette er gunstig i hard- hjørnet snu. En limited- slip differensial vil hindre dekk med mindre trekkraft fra separat spinne .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/tire-wear-tear/76190.html

Previous:
Next:

Dekkslitasje Tear