Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Dekkslitasje Tear >> Content

Slik fjerner Overtorqued slepe nøtter

Fjerne overtorqued slepe nøtter fra et dekk er en ting. Legg i aluminium korrosjon og koniske slepe nøtter som sete til korrosjon og du har nettopp kommet inn i en svært utfordrende situasjon. Enten du er en mekaniker i et verksted eller en wannabe helg gjør-det-yourselfer, ikke fjerne overtorqued slepe nøtter ikke å bli en umulig oppgave. Grab noen få verktøy og bruke litt oppfinnsomhet og dette er hvordan man skal komme gjennom det så smertefritt som mulig. Du trenger
24-tommers-lange 1/2-inch stasjonen bryte bar1/2-inch kjøring socket slik at knasten NUTS3-til fire-fots lange lengden på stålrør eller rør som vil passe over breaking bar handleSafety glassesAnti-glidemiddel
Vis flere Instruksjoner
Slik fjerner Overtorqued slepe nøtter
en

Ta på vernebriller. Dette er bare i tilfelle en stikkontakt eller brytejernet knuser. Det er usannsynlig, men bedre å være safe than sorry.
2

Plasser bilen på bakken (i tilfelle du hadde det løftet), i park eller gear, med parkeringsbremsen brukes.

3

Plasser kontakten og bryte bar på lug mutteren slik at bryte bar ligger på ca 1 eller 2 'O klokke. Plasser lengden på røret over bryte bar og bruke dette som en ekstra lengde på innflytelse. Skyv røret bort fra deg i stedet for å trekke det mot deg. Denne måten du ikke treffer deg selv om lug mutter viker plutselig. Du må være forsiktig med å la røret eller breaking bar å komme i kontakt med fender godt og pådra seg skader i lakken på bilen. Dette bør være alt du trenger for å fjerne en overtorqued lug mutter. I alle fall, selv om lug mutter er cross-gjenger, er lug stud kommer til å knipse og så kan du erstatte lug stud og lug mutter.
4

Sjekk alle de andre slepe nøtter mens bilen står på bakken. Hvis det er en overtorqued lug mutter, ville det trolig være fornuftig at det kan være mer. Ikke løsne eller fjerne lug nuts med bilen på bakken. Bryte dem løs, heve bilen og deretter fjerne dem.
5

Påfør et svært tynt lag med glidemiddel på lug studs og retorque til hjulmutrene til riktig spesifikasjoner for kjøretøyet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/tire-wear-tear/76057.html

Previous:
Next:

Dekkslitasje Tear