Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Dekkslitasje Tear >> Content

Slik fjerner Nedre Spare Tire Fra en TrailBlazer

The Chevy TrailBlazer ble først introdusert i USA i 2002. Selv om det delte et par års produksjon med S10 Blazer, den litt større TrailBlazer uunngåelig tok S10 Blazer plass. I motsetning til S10 Blazer, var Trailblazer kun tilgjengelig i fire-dørs modeller. To-dørs versjoner av S10 Blazer ville montere reservehjul på baksiden gate av bilen når de fire-dørs versjoner ville montere reservehjulet under den bakre understell. Alle modeller av TrailBlazer adoptert denne metoden for å henge reservehjul under bilen. Du trenger
Roadside nødssituasjon kit (utstyrt med kjøretøy)
Vis flere instruksjoner
en

Locate veikanten nødssituasjon kit på TrailBlazer. På de kortere akselavstand modeller er kit som ligger under baksetet, og de lengre akselavstand versjoner av modellene lagret settet i førersiden bak kvartal panel kupé.
2

Løft den bakre lift gate (på lengre akselavstand versjoner, vil dette trinnet bli utført for å få kit).
3

Monter hjulmutternøkkel til pipenøkkel ved å plassere parring kvadratisk hull av hjulmutternøkkel løpet slutten av pipenøkkel for å danne en T-formet verktøy.
4

Plasser pipenøkkel gjennom drivakselen hullet på reservedekket. Innretting av enden av den pipenøkkel til enden av taljens aksel er viktig. Hvis enden av skiftenøkkelen savner slutten av heise akselen, juster pipenøkkel inntil to kompis riktig.
5

Vri hjulmutternøkkel mot klokken. Fortsett å vri nøkkelen til kabelen senker til bakken og har nok slakk til å løfte reservehjulet opp og fjern sentrum sentrum festebraketten fra navet i reservedekket. Vinkle monteringsbrakett (festet til kabelen) sidelengs for å passe den gjennom navet på reservedekket.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/tire-wear-tear/76097.html

Previous:
Next:

Dekkslitasje Tear