Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Dekkslitasje Tear >> Content

Hvordan erstatte en Wheel Stud i en Toyota Corolla

Når du finner ut at du ikke lenger kan stramme hjulet mutteren ned på din Toyota Corolla, trenger du erstatte den og hjulet stud. Det er flere årsaker til skaden, men ofte de har blitt strammes eller cross-gjenger. Løse hjulmuttere er farlig så har tenkt til å gjøre jobben så raskt som mulig. Du trenger:
Jack, hjulmutternøkkel og jack verktøy
Blocks
Replacement stud
Vise-grep
Åpen fastnøkkel
Crescent skiftenøkkel
død slag hammer eller tung klubbe
Ekstra hjulbolter og hjulmuttere
muttertrekker (hvis tilgjengelig) eller 1/2-inch lang håndteres drive pipenøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Look in stammen under dekselet for jack og verktøy. Du må jekke opp bilen når du bytter studs på en Toyota Corolla.
2

Kjøp et nytt hjul stud samme størrelse som den du erstatter. Hvis du ikke vet størrelsen, vent til du fjerner det og ta det med til butikken med deg slik at du sørge for at du får den rette.
3

Jekk opp Corolla og blokkere dekk som er diagonalt til plassering av jekken. Fjern dekket og bremsesammenstilling. Hvis hjulet er i ryggen, må du fjerne nødsituasjon kabel og montering. Hvis du har tromme heller enn skivebremser, fjerne trommelen. Med trommelbremser, må du kanskje fjerne navet og bruke en skrustikke for å få stud.
4

Se baksiden av navet for en åpen plass som gir deg mer tilgang til å fjerne og erstatte stud. Kontroller at stud linje med åpningen.
5

Hit stud med klubbe så det presser bakover gjennom åpningen. Når det er gjennom å skyve det nye hjulet stud inn mot bakrommet for å erstatte den. Skyv tappen inn fra baksiden.
6

Seat stud ved å plassere to hjulbolter på tappen på enden nærmest deg med vinklede kanter utover. Stram dem, og som du gjør, legge merke til at de trekker tappen gjennom hullet. Hold stramme til bolten sitter flatt mot navet i ryggen.
7

Wrap opp jobben etter at du har byttet ut stud på din Toyota Corolla ved å sette alle delene tilbake på rattet i den rekkefølgen du fjernet dem. Trekk til hjulmutterne ned til slutt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/tire-wear-tear/76023.html

Previous:
Next:

Dekkslitasje Tear