Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Dekkslitasje Tear >> Content

Hvordan erstatte en Wheel Stud i en Honda Accord

En gang i blant, når du endrer et dekk, oppstår noe katastrofale. Vanligvis katastrofen invovles en ødelagt eller frastjålet stud. På dette punktet, vet du at så snart det er mulig du må skifte hjulet stud i Honda Accord. Oppgaven er ikke en som de fleste mennesker elsker å gjøre, men det er behov for rask oppmerksomhet. Du trenger
Replacement stud
Lug eller hjulmutternøkkel
Vise-grep
Åpen fastnøkkel
Crescent skiftenøkkel
død slag hammer eller tunge klubbe
Ekstra hjulbolter og hjulmuttere
Muttertrekker (hvis tilgjengelig) eller 1/2-inch lang håndteres drive pipenøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Look i bagasjerommet under stykke teppe som dekker reservehjul for reservehjulet og jack. Du trenger jack å erstatte hjulet stud på Honda Accord. Ikke glem å blokkere dekk diagonal til området du jack.
2

Kjøp en ny stud for hjulet. Hvis du ikke vet riktig størrelse, må du vente til du kan ta stud til butikken med deg.
3

Jack opp bilen og blokkere dekk diagonal til det området som du jack. Ta av dekket, deretter kalipperne og rotoren for å få tilgang til hub. Bakbremsene kan være enten tromme eller plate. Hvis de er trommelbremser, må du ta av navet og legg den i en vise.Remove kabelen for nødetatene bremser, som er festet til bakhjulet, hvis du må bytte stud der.

4

Se etter en åpen plass på baksiden av navet som gir nok plass for deg å fjerne og erstatte stud. Linje hullet og stud opp slik at du kan fjerne og erstatte det lettere.
5

Hit hjulet stud med en hammer for å kjøre den ut på baksiden av navet. Sett det nye hjulet stud i den samme åpningen.
6

Place to hjulbolter på stud. Feste disse ned slik at de trekker tappen gjennom hullet og gjør det setet mot baksiden av navet. Bruk en muttertrekker hvis du har en, slik at jobben er lettere.
7

Ta av begge boltene og starte prosessen for å erstatte de delene du tok av hjulet. Hvis du bytter ut stud på Honda Accord, kan det være en god idé å få en ny hjulmutter også.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/tire-wear-tear/76022.html

Previous:
Next:

Dekkslitasje Tear