Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Dekkslitasje Tear >> Content

Hvor å Endre Run Flat dekk til standard dekk

Run flat dekk er en spesialdesignet dekk og hjul system som gjør at bilen til å fortsette å reise på en deflatert dekk for en periode inntil nå en reparasjon plassering. Tykkere sidevegger og en spesielt utformet leppe på felgen holde dekket festet til felgen og i stand til å bære vekten av kjøretøyet mens de fortsatt reise. Du kan erstatte run flat dekk med samme type dekk, eller et helt nytt sett med dekk og felger. Du trenger
Bil jack
Jack står
hjulmutternøkkel
Standard sett med dekk og felger i riktig størrelse for kjøretøy
Vis flere instruksjoner
1

Heve bilen med jekken slik at enten foran eller bak aksel løftes høyt nok til å plassere bukker under den. Skyv bukker på plass, og slipp jack å hvile bilen på stands.
2

Bruk hjulmutternøkkel å løsne hjulmuttere på et av dekkene. Fjern lug nuts og sett til side. Hvis de er riktig konfigurasjon for den nye felger, kan de brukes om igjen, hvis ikke må du kjøpe nye. Fjern run flat dekk på felgen og sett til side.
3

Plasser den nye standard dekk montert på felgen på plass på boltene, og deretter sette lug nuts på plass. Stram dem med hjulmutternøkkel ved å arbeide med klokken.
4

Fjern og bytt rømmen flatt dekk og felg på den andre siden av løftet enden av bilen på samme måte.

5

Løft bilen over bukker med jekken, og skyver dem ut fra under bilen. Senk bilen til jack løsner.
6

Gjenta trinnene over på den motsatte enden av bilen med de gjenværende run flat dekk.
7

Ta run flat dekk og felger til en brukt dekkforhandler eller dekk gjenvinningsanlegg. Felgene er dyre og kan trolig bli solgt, og selv brukte dekk kan være verdt noen kroner hvis du er i god stand.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/tire-wear-tear/76158.html

Previous:
Next:

Dekkslitasje Tear