Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Dekkslitasje Tear >> Content

Hvordan erstatte en Wheel Stud i en Geo Tracker

Du må skifte en ødelagt hjulet stud på Geo Tracker så snart du oppdager det. Det er ingen varselsignaler for å la deg vite at et hjul stud blakk, så må du sjekke alle piggene på at hjulet for å se om det understreket noen andre. Det tar omtrent en time å gjøre jobben, de riktige verktøyene og litt mekanisk evne. Du trenger:
Jack, hjulmutternøkkel og jack verktøy
Blocks
Replacement stud
Vise-grep
Åpen fastnøkkel
Crescent skiftenøkkel
død slag hammer eller tung klubbe
Ekstra hjulbolter og hjulmuttere
muttertrekker (hvis tilgjengelig) eller 1/2-inch lang håndteres drive pipenøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Kjøp en ny stud. Hvis du ikke er sikker på størrelsen å kjøpe for å erstatte stud i Tracker, vent til du fjerner den. Ta stud til butikken med deg.
2

Sjekk under forsetet for jack og jack verktøy. Jack håndtaket er under førersetet og jekken og hjulmutternøkkel er under passasjersetet. Pass på å blokkere dekk diagonal til kontakten.
3

Jekk opp tracker og ta av hjulet. Fjern bøylen og rotoren i den fremre. På baksiden er det trommelbremser. For å få trommelen av, må du fjerne de fire skruene på enkelte modeller. Frigjør parkeringsbremsen kabelstrekk, og hvis du må, bruke et spesialverktøy fra selskapet og et lysbilde hammer for å få trommelen av. Dette er først og fremst på 1989-1995-modeller.
4

Se etter et område som gjør at stud til å fritt bevege seg ut på baksiden. Hvis du kan føle hodet av stud ved å nå bak, så du er i orden. Ellers se etter en åpning og linje stud opp med det rommet. Hvis det ikke finnes tilgjengelige flekk fjerner du huben og sette den i skrustikke.
5

Smack stud med en klubbe og kjøre den ut igjen. Sett inn en ny stud. Skyv den gjennom til minst nok tråder viser å sette på et hjul bolt.
6

Sett en hjulbolt på slutten av stud som kommer ut av åpningen mot deg. Sørg for at de skrå kantene møte deg. Stram disse ned, og som du gjør, legge merke til hvordan de trekker tappen gjennom hullet. Hold stramme og legge til flere bolter før stud setene flatt mot navet i ryggen.
7

Fjern boltene og sette varene tilbake på i motsatt rekkefølge som du tok av å erstatte stud i din Tracker. Sett hjulet på og skru ned til hjulmutterne.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/tire-wear-tear/76043.html

Previous:
Next:

Dekkslitasje Tear