Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Dekkslitasje Tear >> Content

Dekk & Felg Balanse Issues

Hjul og dekk balansering spiller en viktig rolle i bil vedlikehold. Mens mange mennesker innser den generelle viktigheten av å holde dekk og hjul balansert, kan de samme driverne ikke forstå akkurat hvor mange problemer kan oppstå fra mangel på riktig balanserte hjul og dekk. Mange små problemer kan føre til store bivirkninger som for eksempel styring problemer og intens shimmying hvis ikke adressert. Vibrasjoner & styringssystemer problemer

De mest vanlige tegn på feil balanserte dekk og whees dreie seg risting eller shimmying av rattet og bilen selv (spesielt foran) og av rattet. Når dekk balanse problemer føre til problemer, vil sjåførene se de fleste problemer på rundt 50 til 70 miles per time. Sterke vibrasjoner og mindre kontroll, alltid store problemer, krever umiddelbar behandling av en profesjonell.
Testing for Wheel Balance

Enhver forhandler eller verksted kvalifisert til å teste for hjulet balanse vil bruke en up-to-date og kalibrert dekk spinner, som kan hjelpe dem å avgjøre hvilken del av dekket er tyngre --- og dermed kaste av balanse. Legge vekt på motsatt side at stedet gjør dekkene å balansere ut og bør ta vare på noen dekk balanse problemer. Kun fagfolk med de riktige verktøyene bør utføre denne prosedyren.
Andre mulige årsaker

dekk og hjul balansering problemene ofte føre til risting i fronten av en bil eller i rattet i seg selv. Noen ganger rister resultater fra andre problemer som slitte suspensjon deler, slitte lagrene i et hjul hub, ikke er justert riktig hjulet hub eller problemer med ulike komponentene til bremsen. Mens du må se på dekk og hjul balanse som den første og mest sannsynlige årsaken, holde disse andre mulige årsaker i bakhodet hvis balansere dekkene stopper ikke problemet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/tire-wear-tear/76111.html

Previous:
Next:

Dekkslitasje Tear