Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Dekkslitasje Tear >> Content

Hvordan til Mount Altimax RT Dekk

Generelt Tire utviklet Altimax RT å være stille og langvarig og gi en komfortabel tur. Generell produserer Altimax RT i en rekke størrelser for mange applikasjoner, og dekket er et passende valg for både sommer-og vinterføre. Du kan montere General Altimax RT dekk på egen hånd med riktig dekk endre utstyr. Du trenger
Rim klemme dekk maskin
Rim
Altimax RT dekk
Lube med søknaden børste
Vis flere instruksjoner
en

Studer rim klemme dekk maskin for å forstå sin drift. Du vil se at maskinen har pedalene for å kontrollere luft inflasjon, rotasjon av dekket plate og plate klemme kontroll. Alle disse kontrollene er merket på maskinen. Du vil også se at maskinen har et svingende dekk installasjon arm.
2

Løft kanten opp på dekk plate med ventilen stammen av felgen vendt opp. Trykk klemmen pedal og felgen vil låse på plass.
3

Løft Altimax RT dekket opp på maskinen og bruke glidemiddel til perlene av dekket med søknaden børste.

4

Lay dekket ned på felgen og posisjon dekket, slik at du kan svinge installasjonen arm til randen inne i hullet i midten av dekket.
5

Press platen rotasjon pedalen under installasjonen arm er anbrakt mellom dekket og felgen. Den første perle av dekk vil nå monteres på felgen. Gjenta prosessen for den øverste perlen mens det legges press på toppen sideveggen av dekket for å presse den ned under drop midten av felgen.
6

Pump opp Altimax RT dekk til riktig inflasjon som merket på bilen din med luftfylling slangen på dekket maskinen. Du vil feste slangen til ventilen stammen og trykk på inflasjon pedal.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/tire-wear-tear/76215.html

Previous:
Next:

Dekkslitasje Tear