Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Dekkslitasje Tear >> Content

Hvordan sjekke for baneslitasje på et dekk på en Jeep Grand Cherokee

En Jeep Grand Cherokee er kvintessensen luksus sport utility vehicle. Denne SUV fra Jeep kommer i fire-wheel-drive, så du trenger for å holde utmerket tråkker på alle fire dekkene. Her er hvordan å holde Jeep Grand Cherokee dekk kjører sitt beste ved å sjekke for riktig mønsterdybde. Du trenger
Bane slitasje måle
Vis flere instruksjoner
en

Se nøye på sideveggene på dekkene og finne slitebanen slitasje indikasjon. Dette kan være et symbol med en pil, eller ordene stavet ut.
2

Sjekk mønsterdybden på stedet som slitebanen slitasje indikatoren peker. Det er en grunnere del av slitebanen som slites tynnere enn resten av dekket. Når slitebanen slitasjeindikator slites helt gjennom, er det på tide å skifte dekk.
3

Kjøp en slitasjehastighet måle om dekkene dine ikke har en slitasjehastighet indikasjon. Sett dette verktøyet inn i lund av dekket for å kontrollere slitasjehastighet i det minste fire ganger over hele bredden av dekket. Vær sikker på at du fullt ut betjene slitasjehastighet måleren. Sammenligne den minste lesing med minstekravet mønsterdybde.
4

Gjenta denne prosessen på alle fire hjul, og ta hensyn til alle ujevn slitasje da dette kan tyde på dekk innretting problemer.
5

Skift dekk som har mindre enn 1/16 av en tomme av mønsterdybden på dem. For Jeep Grand Cherokee Laredo bruk størrelse 245/65-17 dekk, Jeep Grand Cherokee Limited bruker 245/65-17 dekk, bruker Overland 245/60-18 dekk og Jeep Grand Cherokee SRT8 bruker 255/45-20 på foran og 285/40-20 bak.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/tire-wear-tear/76024.html

Previous:
Next:

Dekkslitasje Tear