Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Dekkslitasje Tear >> Content

Hvordan finne Tire tilbud

Dekk avtaler er ikke vanskelig å komme med - du trenger bare å gjøre litt research på forhånd. Faktisk kan trinnene nedenfor gjelde for alle shopping tur hvor du vil få en rabatt. Dekk kan være ganske dyrt, men hvis du følger disse enkle trinnene, vil du spare hundrevis med kjøpet price.Here 's hvordan du kan finne dekk avtaler: Instruksjoner
en

Det første skrittet for å finne dekk avtaler er å shoppe på nettet og gjøre noen undersøkelser. Finn alle butikkene i nærheten av hjemmet ditt i kjøreavstand som selger dekk. Lag en liste over 4-5 dekk butikker som har de beste prisene. Noen steder kan også være å tilby et salg som "Kjøp 3 Dekk og få den fjerde gratis".
2

Drive til de lokale dekk butikker og spørre sine megler om deres nåværende dekk avtaler. Be om en trykt tilbud for minst 50 000 kilometer rangert dekk. Fortell dem at du ønsker et tilbud på deres "ut døren" pris som inkluderer dekk montering, dekk balansering, en solid garanti, og alt annet du vil ha med.
3

Ta din trykt sitat fra den første dekk butikk og kjøre til neste butikk. Vis dem din trykt sitat fra den tidligere butikken og be om informasjon om deres nåværende dekk avtaler. Spør om de er i stand til å slå prisen på den forrige butikken. De fleste dekk butikker er villige til å slå prisen på sine lokale konkurrenter.
4

Drive til resten av butikkene på listen din, og be om et tilbud på sine dekk priser. Du vil ha de lokale dekk butikker i en budkrig forsøker å få bedriften din. Du vil bli overrasket over dekk avtaler i disse butikkene er villig til å tilby for å få bedriften din.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/tire-wear-tear/76068.html

Previous:
Next:

Dekkslitasje Tear