Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Dekkslitasje Tear >> Content

Problemer med Dayton Quadra Dekk

The Dayton Quadra dekk er produsert av Bridgestone /Firestone Nord-Amerika og en stor tilbakekalling ble annonsert i august 2000. Tilbakekallingsprosedyrene avtaler med ca 14,4 millioner Firestone, Wilderness og Dayton Quadra dekk. På tidspunktet for tilbakekallingen kunngjøringen, anslått Firestone og Ford Motor Co var det 6,5 millioner av disse dekkene fortsatt i tjeneste eller på veien. Disse Dayton Quadra og Firestone dekk er ikke lenger i produksjon på grunn av defekter. Tire Vibrasjon

Tilbakekallingen fra Firestone berørte store vibrasjoner problemer i Firestone Wilderness og Dayton Quadra dekk. Dekkene kom på mange Ford, Lincoln, Mercury og Mazda biler og lastebiler. Noen av disse kjøretøyene utviklet vibrasjonsproblemer forårsaker drivere for å miste kontrollen over styringen ved høye hastigheter. Vibrasjonen er forårsaket av en produksjonsfeil som rammet mer enn 14 millioner dekk inkludert Dayton Quadra. Defekten ble i sideveggene av Dayton dekk, noe som fører til at dekket kan langsomt mister balanse og deflate. Dekkene må bli erstattet av en forhandler eller en kvalifisert Firestone /Bridgestone dekk forhandler.
Tire Blowout

Dayton Quadra dekk ble også tilbakekalt for å blåse ut under normale kjøreforhold. Denne tilbakekalling er del av den samme tilbakekalling tidligere nevnt. Noen av disse dekkene blåste ved tap av lufttrykk eller under tyngre last. Hver Dayton dekk har en belastning så vel som lufttrykk anbefalinger. Quadra dekk skulle flat på grunn av et brudd i sideveggene i dekket opprettet under produksjon.
Cracking Grooves

annen forbruker klage om Dayton Quadra var sprengning grooves. Sporene på Dayton dekk er utviklet for å utvise vann og vei rusk, hindre vannplaning. Vannplaning er når en bil glir tvers over toppen av vannet uten å berøre veien. Når bilen hydroplanes, mister operatøren kontroll over kjøretøyet. Sprekker utvikler seg i sporene i Dayton Quadra dekk hindre at dekket utvise rusk eller vann. Når sprekker utvikle seg i sporene i Dayton dekk, er den eneste korreksjon dekk erstatning.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/tire-wear-tear/76194.html

Previous:
Next:

Dekkslitasje Tear