Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Dekkslitasje Tear >> Content

Slik installerer du et slangeløst dekk på en felg

Du kan prøve å installere et slangeløst dekk på en felg med et veldig stort skrujern, et stort brekkjern og en six-pack med øl. Det kan gjøres, men det er ikke til å være pen eller lett, og sjansene er du kommer til å kompromittere perle av dekk. Hvis du ønsker å installere et slangeløst dekk på en felg, gi avkall på six pack og enten ha et dekk endre maskin eller gå finne noen som gjør. Du trenger
Tire endre machineValve stemValve stammen pullerTire lubricantTire smøremiddel vattpinne
Vis flere instruksjoner
en

Place felgen på turn bordet av dekk endre maskinen og aktivere dreieskiven låser. Du kan låse dreieskiven låser på innsiden diameter av slusene eller hvis du er opptatt av å skade dyr rim, kan du åpne slusene, setter felgen, og lås låsene rundt kanten beadkanten. Uansett hvordan du velger å låse felgen til platespilleren, pass på at toppen av felgen vender oppover.
2

Sett inn en ventil stammen og trekk den gjennom med ventilstammen avtrekker. Hvis dekket tilfeldigvis har et dekktrykk monitor system ventil stammen, montere dekk først og sett ventilen stammen etter så du ikke pådrar skade på sensoren.
3

Påfør en sjenerøs mengde dekk smøremiddel på perle av dekk ved hjelp av et dekk smøremiddel bomullspinne.
4

Place toppen av dekket (på siden av dekket du ønsker å vise som utvendig sideveggen) på toppen av felgen.
5

Angle dekket litt ned på høyre side og sving dekk veksler maskinens justerbare verktøylinjen slik at det festes til felgen, men er nå inne i perle av dekk.

6

Sett bunnen perle først ved å vri litt på dekk med klokken over anda-head adapter av dekket maskinen noen få inches og deretter aktivere dreieskive med klokken. Fortsette hele veien rundt omkretsen av felgen inntil nedre vulsten av dekket er satt på felgen.
7

Påfør et nedoverrettet trykk på den øverste perle av dekk foran den justerbare verktøylinje og duck-head adapter og aktivere dreieskive med klokken igjen. Flytt dreieskiven i hakkete tregere bevegelser for å sikre toppen perle er skikkelig på plass uten å skade perle. Bruke mer press i en nedadgående bevegelse nær fronten av verktøylinjen og duck-head om nødvendig.
8

Sett luften fylle slangen på ventilstammen og pumpe luft inn i dekket inntil felgsetene til felgen. Blås til riktig LUFTINNBLÅSNING spesifikasjoner.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/tire-wear-tear/76056.html

Previous:
Next:

Dekkslitasje Tear