Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Dekkslitasje Tear >> Content

Navhylse Removal Tools

Akselen er den sentrale tilkobling for et roterende hjul. Aksel aksler noen ganger hjelpe bære vekten av kjøretøyet, men for kjøretøyer med uavhengig oppheng bare de overføre drivende dreiemoment til hjulene fra motoren. Aksel aksler er vanligvis fjernet ved hjelp av en slede eller luft hammer på akselen flensen. Aksel fjerning Wedge

Aksel fjerning Wedge er plassert på akselen flens og hamret å fjerne. Den passer overføring størrelser 440-T4, F7, 4T60, 4T60-E og 4T65-E.
Universal Half Shaft Removal Tool

Universal Half Shaft Removal Tool er gjort for å fjerne halvparten sjakter fra CV aksler. Det fungerer på hel og knust halv sjakter.
Kiene Diesel Axle Shaft Remover

Kiene Diesel Axle Shaft Remover leveres med seks størrelser av remover nøtter, 7 , 8, 9, 13, 14 og 15 millimeter. Alle passer inn i en håndholdt verktøy.
Komplett CV Shaft Removal Tool

The Complete CV Shaft Removal Tool brukes som brekkjern for å fjerne aksler når du er ute av stand til å passe inn en kile i navhylse. Raset hammer kan du trekke akselen rett ut så minimere skader. Den er laget spesielt for biler fra 1986 til i dag.
Framaksel og Stub Shaft Remover

framaksel og Stub Shaft Remover er laget for å fjerne forakslene som kan ikke pried av. Du skru den på navhylse og banke den med en hammer.
Tiger Tool Axle Shaft Puller

Tiger Tool Axle Shaft Puller er skrudd på navhylse og deretter slått med en hammer. Den bruker en fjærbelastet drivpinnen som kobles til aksel flensen for å minimere skade og har fullt justerbare trekke armene.
Axle Shaft Remover

Kent-Moore Axle Shaft Remover brukes for å fjerne bakhjul stasjoner sjakter når du ikke klarer å lirke akselen fra akselen. Det er festet til et lysbilde hammer og utvidelse som skal hamres på plass og fjerne akselen uten skade. De Kiene Axle Shaft Remover skruer inn i akselen for fjerning av hammer. Den bruker en fjærbelastet drivpinnen som kobles til akselen flens, minimere skade og flyr metallfragmenter til akselen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/tire-wear-tear/76181.html

Previous:
Next:

Dekkslitasje Tear