Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Dekkslitasje Tear >> Content

Hvordan Sammenlign Kelly Dekk med Continental Dekk

Dekk er en ekstremt viktig del av motorkjøretøy. De påvirker bilens ytelse, manøvrerbarhet og hvordan den håndterer i visse situasjoner, for eksempel kjører gjennom snø, is eller regn. Dekk alle kan se det samme for et utrent øye, men det er små, men likevel svært viktig, forskjeller. Kelly Dekk og Continental er to store merkene du kan vurdere. Sammenligne alternativene nøye før du velger. Instruksjoner
en

Skriv dekkdimensjon for kjøretøyet ned og ta den med deg når du handler. Det vil være en kombinasjon av bokstaver og tall som representerer den aktuelle dimensjoner, kapasitet og hensikt for ditt kjøretøy. Du kan finne steder som selger Kelly Dekk gjennom "Finn en forhandler"-delen av nettstedet sitt, mens Continental Dekk nettstedet har en seksjon kalt "Dealer Locator."
2

sammenligne retur politikk. Kelly Dekk lar deg bytte dekk innenfor en 30 dagers periode hvis du er misfornøyd. Continental har samme utveksling periode for alle sine dekk unntatt ProContact modeller, som får en 60 dagers prøveperiode.
3

betaler nær oppmerksomhet til hver dekkets slitebane når man sammenligner Kelly Dekk og Continental dekkene. Dette er spesielt viktig hvis du kjøper nyoverhalte dekk. Slitebanen er lovlig slitt i de fleste stater om det er bare 1/16 av en tomme dyp, noe som betyr at du bør velge et dekk som er godt over det.
4

Finn ut om dekkene er aktuelle for vintervær om dette er en faktor i klima din. Disse typer dekk blir noen ganger referert til som vinterdekk, og du kan finne dem gjennom både kontinental og Kelly Tires.
5

Se etter bokstaven "DOT", som ligger på sideveggen av Continental og Kelly Dekk du sammenligner. Dette står for Department of Transportation. Etter disse brevene, vil du se fire tall. Disse står for uken og året at dekket ble produsert. For eksempel, tallene "2208" betyr at dekket ble produsert i løpet av den 22. uken i året 2008. Den nyere dekk, jo bedre.
6

Visit butikker som bærer både Kelly og Continental Dekk og be mekanikk for sine preferanser. Ved å velge steder som bærer begge merker, vil du ikke å bekymre deg så mye om leverandøren bias.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/tire-wear-tear/76140.html

Previous:
Next:

Dekkslitasje Tear