Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Dekkslitasje Tear >> Content

MOT dekkslitasje Rules

I Storbritannia, er dekkslitasje regler gitt av departementet for transport, eller MOT. Forstå at kjører rundt på dårlige dekk er en sikkerhetsrisiko, setter MOT standarder for akseptabel sikkerhet grenser for dekk. Hver gang en bil er inspisert for lisensiering, kjører MOT en inspeksjon, som inkluderer dekk. Hvis dekkene ikke er i samsvar, må du skaffe et bedre sett med dekk før bilen anses kjørbar stand. Tråd Bruk

MOT inspiserer dekkene (stavet "dekk" i Storbritannia) for tråden slitasje på dekkene, ved hjelp av en gauge.The tråder må være minst 1,6 millimeter dyp. Dette må vare et sammenhengende bånd rundt dekket. Hvis dekket har et flatt område med gjengedybde mindre enn 1,6 millimeter, klarte ikke dekket. Videre må det akseptable gjengedybde være minst 3/4 på innsiden av dekket, og den ytre omkrets også. Med andre ord, kan dekket ikke har den ene eller andre skallet, noe som indikerer hjul ut av stilling.
Generelle tilstanden

dekk kan ikke ha side buler, eller kan de har noen kutt eller alvorlig skraping langs sidene. Tilstanden til ventilspindlene er sjekket, for noen skjæring eller skraping. I et nøtteskall, er den totale integriteten av dekket inspisert.

Bil begroing

Aftermarket dekk kan gni på bilens indre fendere. MOT inspektør ser for dette. Hun ser etter tegn på skraping på dekket, og avgjør om dekket er akseptabelt å bruke på bilen. Hun ser på dekkdimensjon, og hvis noen problemer med forstyrrelser er tilstede med de indre fendere. Hvis problemene er til stede, kan bilen ikke bli lisensiert til problemet er løst.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/tire-wear-tear/76141.html

Previous:
Next:

Dekkslitasje Tear