Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Dekkslitasje Tear >> Content

Hvor å Fastsette en treg lekkasje på en Automobile Tire

Slow lekkasjer oppstår når et dekk er punktert etter å ha kjørt over en skarp gjenstand som blir sittende fast i bilens dekk. Hyppige gjerningsmennene inkluderer spiker og skruer. Air sakte lekker ut på stedet av punktering, redusere trykket og forårsaker redusert ytelse av dekket ditt. Du trenger
Tire trykkmåler
Hjulkile
Tire jack
Tire Repair Kit (plugg, plug innsetting verktøyet og rasp)
såpevann i sprayflaske
Luftpumpe
Razor kniv
Vis flere instruksjoner
en

finne ut hvilke dekk har en langsom lekkasje. Dekket kan være visuelt mindre enn vanlig eller mykere å ta på grunn av nedsatt luft inne. Bruk en trykkmåler for å avgjøre om dekkets trykket er lavere enn trykket i de andre dekkene, om nødvendig.
2

Blokker dekket av kjøretøyet som er diagonalt fra dekket med langsom lekkasje av plassere en trekloss eller kile bak det. Chocking, eller stabilisere seg, hindrer bilen i å bevege seg. Hvis du har en manuell girkasse bil, engasjere i nødbremsen for ekstra beskyttelse.
3

Forsøker å finne gjenstanden som forårsaket langsom lekkasje. Hvis du ser det og kan nå det trygt, vil du ikke trenger å jekke opp bilen. Hvis du ikke kan se objektet, kan du lese brukerhåndboken for instruksjoner og jekke opp bilen.
4

Inspiser hjulet for fremmedlegemer eller punktering merker. Hvis du ikke ser noe, spray dekket med såpevann du har gjort ved å legge flytende oppvaskmiddel eller rengjøring spray til vann. Du bør se en synlig boblende på stedet av den langsomme lekkasje
5

Fjern kilden til lekkasjen -. Som spiker eller skrue - ved hjelp av en tang eller en skrutrekker. Hvis du har funnet stedet av punktering, men det er ingen skarp gjenstand til å fjerne, kan objektet har falt ut under kjøring. Fortsett reparasjon.
6

Load pluggen i enden av innsetting verktøy levert i reparasjonssett. Pluggen er en tynn, gummi sylinder, og innsetting verktøyet er lik en skrutrekker med håndtak ligner på bokstaven "T."
7

Grip den T-formede håndtaket og juster kontakten med området av punktering. Skyv pluggen i stedet for punktering av baring ned på T-formet håndtak, slik at om lag en halv tomme av pluggen stikker ut over slitebanen.
8

Trekk T-formet innsetting verktøyet forsiktig fra dekket. Pluggen er nå på plass.
9

Legg luft til dekk ved hjelp av en luftpumpe, som for eksempel en funnet på en bensinstasjon, og fyll opp til det anbefalte trykket. Finn det anbefalte trykket inne i dørstolpen på bilen din hvis du er usikker - se etter et tall etterfulgt av "psi", som betyr pounds per kvadrattomme. Vær spesielt oppmerksom når du legger til luft i ekstremvær, men aldri over-eller underinflate dekkene basert på temperaturen.
10

Senk bilen nøye, hvis du jekket den opp, og ta ut kontakten.

11

Kontroller lufttrykket igjen ved hjelp av måleren. Hvis trykket holder på ønsket nivå, har du oppdatert din hjulet vellykket. Klippe det overskytende pluggen stikker ut fra dekket ved hjelp av en barberhøvel kniv.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/tire-wear-tear/76200.html

Previous:
Next:

Dekkslitasje Tear