Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Dekkslitasje Tear >> Content

Hvordan bryte en perle på et dekk

Du leter etter en enkel , painfree måte å få en dekket av felgen . Denne prosessen , også kjent som rev vulsten på et dekk , kan oppnås på en rekke kreative måter. Hvis du ikke har tilgang til et dekk montering maskin , som den typen som brukes i dekk reparasjon butikker , det er andre , mindre anstrengende måter å få dekket for å komme fri av felgen . Denne artikkelen vil forklare hvordan å bryte en perle på et dekk. Du trenger
Breaker bar5 -kilos hammer
Vis flere Instruksjoner
Hvordan bryte en perle på et dekk
en

Lay dekket på en fast overflate . Posisjon breaker bar mellom dekk og felg . Sørg for at den koniske kanten av breaker bar peker mot dekket, ikke felgen.
2

Hit toppen av breaker bar ved hjelp av en 5 -kilos hammer, kjører den i mellom dekket og felgen . Som du kjører breaker bar i , lytt etter lyden av et lite pop eller utvisning av luft. Når du hører dette , skyv breaker bar mot bakken for å få et fullstendig brudd i perle .
3

Skyv breaker bar ca 6 inches rundt dekk , holde enden under rim . Bruk 5 -kilos hammer å bryte perle på dekk . Fortsett å flytte rundt på dekket til den er helt av felgen .
4

Turn dekket over og gjenta prosessen på motsatt side av dekket.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/tire-wear-tear/76060.html

Previous:
Next:

Dekkslitasje Tear