Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Dekkslitasje Tear >> Content

Hvordan erstatte en Wheel Stud i en VW Passat

Hvis du nylig har hatt et flatt dekk og hadde noen problemer trekker til hjulmutrene når du endret det langs veikanten, kan hjulet studs være krysse tres. Ofte folk ikke skjønner at de må bytte hjul studs på deres VW Passat til en mekaniker bringer det til deres oppmerksomhet, eller de skifte dekk. Du trenger:
Jack, hjulmutternøkkel og jack verktøy
Blocks
Replacement stud
Vise-grep
Åpen fastnøkkel
Crescent skiftenøkkel
død slag hammer eller tung klubbe
Ekstra hjulbolter og hjulmuttere
muttertrekker (hvis tilgjengelig) eller 1/2-inch lang håndteres drive pipenøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Kjøp en ny stud. Du trenger å få en samme størrelse. Hvis du ikke vet størrelsen, fjerne stud og ta den med deg til auto deler butikken.
2

Se etter jack, som er lagret i reservehjulsbrønnen under bagasjerommet på passasjersiden av din VW Passat. Blokkere hjulet diagonal til plassering av jekken.
3

Jack Passat opp og fjerne hjulene. Bremsene foran er plate, så ta av bøylen og rotor. Løsne bakbremsene ved å sette inn et lite verktøy gjennom et hull for hjulbolten og løft opp på justering kile. Ta av splinten, fett cap, låseringen, ytre lageret og trykkskiven å fjerne bakre vals.
4

Se bak navet og se om det er en plass for å fjerne stud. Hvis du ser en liten cut-out åpning, linje stud opp med det. For bak, føler rundt ryggen for hodet av stud.
5

knerte hodet på stud med en hammer for å skyve den ut på baksiden. Linje en ny stud opp med hullet og sett den i ryggen. Skyv så hardt du kan for å få trådene gjennom.
6

Plasser en hjulbolt på gjengene og skru ned bolten. Mens du gjør dette, trekker stud langsomt gjennom hullet. Legg til flere bolter for å fullføre jobben. Ser eller føler bak hub og når stud hodet er flush, det sitter. Bruk og muttertrekker for jobben å gjøre det enklere.
7

Fjern de ekstra bolter. Begynn med det siste elementet du tok av hjulet for å erstatte stud i Passat og jobbe bakover for å sette dem tilbake på bilen. Stram ned hjulmutterne.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/tire-wear-tear/76046.html

Previous:
Next:

Dekkslitasje Tear