Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Dekkslitasje Tear >> Content

Hvordan måle Ventilspindel Retthet

ventilspindlene er brukt til inngang eller utgang en gass eller væske fra et dekk. Ventilen og tetning tilkobling stenger når den ikke er i bruk, ofte med en gummiert pakning eller O-ring. Ventilspindlene er funnet i en rekke elementer, for eksempel dusjhoder, vask kraner, og de Overtrykksventiler av jernbanevogner. En vanlig bruk for ventilspindlene er å legge inn luft inn i et dekk. Retthet av en ventil stammen er ikke så viktig på et dekk, men mer kritiske forsamlinger med små toleranser noen ganger krever ventilen stammen målinger. Du trenger
Flat overflate
to V-blokker
Dial indikator
Vis flere instruksjoner
en

Fjern ventilen stammen fra ventilen forsamlingen. Fjerning prosedyrer forskjellig, avhengig av hvilken type montering ventilen våren bruker. Følg alle instruksjonene som følger med utstyret.
2

Place to V-blokker på et flatt underlag, for eksempel et bord eller granitt plate. Suspendere ventilen stammen mellom dem, støtte endene av stammen med V-blokker.
3

Lås måleur på plass over ventilen stammen oppsett. Plasser måleuret stempelet på midten av hengende ventilstammen. Roter tallskive, til indikatoren nål og "0" merking justere.
4

forsiktig spinne ventilen stammen 360 grader. Følg de målingene på indikatoren tallskive, og ta opp nålen bevegelsen så langt som mulig til venstre og høyre for "0" merking.
5

Legg de fjerneste bevegelse verdier sammen. Hvis indikatoren nål flyttet 0,003 tomme til venstre for "0" merking, og 0,003 tommer til høyre, så den totale straightness avviket er 0,006 tommer.
6

Gjenta prosedyren på flere steder langs kroppen av ventilen stammen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/tire-wear-tear/76122.html

Previous:
Next:

Dekkslitasje Tear