Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Dekkslitasje Tear >> Content

Chevrolet Wheel Alignment Specs

Når du søker etter justeringen spesifikasjoner av et kjøretøy, er det viktig å søke etter det bestemt merke, modell, årsmodell og trim av bilen, i stedet for bare å gjøre. Selv innenfor en gitt trim i en gitt årsmodell av et kjøretøy, kan justeringen være annerledes hvis ulike suspensjon pakker, for eksempel sport sport suspensjon, ble tilbudt. Wheel Alignment Basics

De viktigste elementene i en grunnleggende hjulet justering er caster, camber og toe. Den trinse vinkel måler helningen av en imaginær linje som passerer gjennom styresystemet dreietapp av et hjul, med vertikal være null. Hvis toppen av skråningen passerer bakover av vertikale, da hjulet har positiv trinse.

Camber vinkelen et hjul vippes når sett fra fronten av kjøretøyet. Hjul som vippe utover på toppen utviser positiv spenn.

Toe er vinkelen til hjulet i forhold til kjøretøyets midtlinje når sett ovenfra. Toe gitt i positive grader eller tommer representerer et hjul som er vinklet litt innover, mot midten av bilen, foran sin.
2010 Camaro SS

ideell setting for caster vinkel på fronten er 6,6 grader, men det kan variere med 0,75 grader i begge retninger, med en crossball toleranse på 0,75 grader. Den ideelle innstillingen for camber vinkel på fronten er -0,8 grader, men det kan variere med 0,75 grader i begge retninger, med en crossball toleranse på 0,75 grader. Den ideelle innstillingen for camber vinkelen på den bakre enden er -0,4 grader, men det kan variere med 0,75 grader i begge retninger. Foran og bak toe-in bør settes på 0,2 grader, men kan variere med 0,2 grader i begge retninger.
Den 2010 Impala LTZ

Den ideelle innstillingen for caster vinkel på fronten er 3,15 grader, men det kan variere med 0,75 grader i begge retninger, med en crossball toleranse på 0,75 grader. Den ideelle innstillingen for camber vinkel på fronten er -0,7 grader, men det kan variere med 0,75 grader i begge retninger, med en crossball toleranse på 0,75 grader. Den ideelle innstillingen for camber vinkelen på den bakre enden er -0,9 grader, men det kan variere med 0,50 grader i begge retninger. Foran og bak toe-in bør settes på 0,1 grader, men kan variere med 0,2 grader i begge retninger.
2010 Malibu

justering spesifikasjoner er den samme for alle utførelser av 2010 Malibu, inklusive hybrid. Den ideelle innstillingen for caster vinkel på fronten er 2,9 grader, men det kan variere med 0,75 grader i begge retninger, med en crossball toleranse på 0,75 grader

Den ideelle innstillingen for camber vinkelen er. - 1,0 grad for den fremre venstre hjul og -0,7 grader for fremre høyre hjulet, men det kan variere med 0,75 grader i begge retninger på begge hjul, med en crossball toleranse på 0,75 grader.

Den ideelle innstillingen for camber vinkelen på den bakre enden er -0,8 grader, men det kan variere med 0,60 grader i begge retninger. Foran og bak toe-in bør settes på 0,2 grader, men kan variere med 0,2 grader i begge retninger.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/tire-wear-tear/76198.html

Previous:
Next:

Dekkslitasje Tear