Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Dekkslitasje Tear >> Content

Slik reparerer en Semi Tire

Det er farlig å kjøre en bil med et punktert dekk, men det er enda mer så når bilen er en semi lastebil bærer så mye som 80,000 pounds, inkludert lasten. Fordi semis reise på Interstate motorveier ved høye priser av hastighet, en punktering eller en langsom lekkasje kan være dødelig ikke bare til sjåføren, men til andre drivere nær lastebilen. Av denne grunn er det viktig at semi sjåfører og de som rir med dem vet hvordan å reparere et dekk. Du trenger
Semi dekk punktering reparasjonssett
Elektrisk drill
borekroner
Vis flere instruksjoner
en

Park semi med punktering tuppen vendt oppover. Du må kanskje flytte litt fremover eller bakover for å få punktering på toppen.
2

Grip elementet som kom inn i dekket med tang og trekk kraftig oppover for å fjerne det. Vri elementet frem og tilbake hvis du har problemer med å få den til å bevege seg.
3

Fjern hullet så det er stort nok til å romme rasp fra settet, ved å sette inn en elektrisk drill inn punktering og utvide hullet. Du må kanskje bruke mer enn én størrelse litt og jobbe opp sakte for å få hull stort nok.
4

Test rasp i hullet for en riktig passform. Du bør møte motstand, men ikke så mye at verktøyet ikke beveger seg. Vri rasp rundt i sirkler når du flytter den opp og ned for å arkivere og glatt ned veggene i hullet.
5

tråden en av plug strenger fra settet gjennom øyet på slutten av den rasp, forlater like lange pluggen hengende fra begge sider.
6

Hold endene av pluggen opp og presse øyet inn i hullet i dekket. Holde skyve inntil håndtaket på verktøyet berører dekket.
7

Trekk verktøyet opp og ut av dekket og slutte å dra like øyet kommer ut. Bruk en barberhøvel til å kutte ut kontakten strengen så nær dekket som mulig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/tire-wear-tear/76104.html

Previous:
Next:

Dekkslitasje Tear