Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Hvordan å stoppe en lekkasje i en bil Heating System

Problemer i en bil varmesystem vanligvis kommer fra lekkasjer, og disse problemene vanligvis kommer på verst mulig ganger. Hvis det er en langsom lekkasje et sted i varmesystemet, har en person noen valg for å reparere lekkasjer. En reparasjon metoden bruker kommersielt tilgjengelige produkter, og den andre metoden bruker produkter funnet rundt huset. Enten metode for å reparere en lekkasje i bil varmesystemet er enkel og rimelig for alle å gjøre. Du trenger
Ground sort pepper
Kjølevæske med fugemasse
Vis flere instruksjoner
Fikse en lekkasje ved hjelp av en kjølevæske med Sealer
en

Slå av bilen og la kjølevæske systemet avkjøles helt. La den sitte i flere timer før reparere bilen. Fjern radiatorlokket sakte og holde ansiktet klar av hetten. Hetten bygger opp trykk og fjærer av når slått hvis en person ikke er forsiktig. Det er som å ta et tak av en kullsyreholdig drikke etter risting det.
2

Hell ønsket mengde kjølevæske med fugemasse inn i radiator åpningen. Start bilmotor, og setter oppvarming innstilling hele veien til varmt. Dette åpner opp ventilen på bilen står varmeapparatet kjernen der varmen er produsert til ovnen. Åpne ventilen lar kjølevæske systemet kjøre gjennom dette området. Mens bilen kjører, holde et tett øye med temperaturmåleren og væskenivået i radiatoren. Hvis bilen begynner å kjøre varm, skru av bilen umiddelbart.
3

Sjekk området som var lekker. Kjør bilen med en langsom drypp lekkasje litt lenger før fugemassen når og stopper lekkasjen mens du legger vannet langsomt til radiatoren. Sett på radiatorlokket og kjør motoren igjen. Se etter eventuelle lekkasjer igjen før kjøring.
Fikse en lekkasje med et hus Produkt
4

Følg samme fremgangsmåte beskrevet i trinn 1 i avsnitt 1 for å slå av og kjøling ned bilen din før du fortsetter.
5

Tilsett 1 ss. av Sort malt pepper inn i åpningen på radiatoren. Start bilen motoren og sett varmeapparatet sette hele veien til varmt. Dette åpner opp ventilen på bilen står varmeapparatet kjernen der varmeapparatet varme produseres og som gjør at kjølevæske systemet til å kjøre gjennom dette området. Mens bilen kjører, følg med temperaturmåleren og væskenivået i radiatoren. Slå av bilen umiddelbart hvis bilen begynner å kjøre varmt. Den svarte pepper flak fylle lekkasjer i varmesystemet.
6

Sjekk området som var lekker. Kjør bilen med en langsom drypp lekkasje litt lengre inntil pepper når og stopper lekkasjen mens du legger vannet langsomt til radiatoren. Sett på radiatorlokket og kjør motoren igjen. Se etter eventuelle lekkasjer igjen før kjøring.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69956.html

Previous:
Next:

kjølesystemer