Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Slik feilsøker kjølesystemet i en Chevy Silverado

Forstå kjølesystemet funksjon hjelper deg med å diagnostisere problemer. Kort sagt, frostvæske gevinster varme når den passerer gjennom motoren og avgir varme når den går inn i radiatoren. Dine kjøling enheter generelt sirkulere kjølevæske, inneholder det eller kontrollere temperaturen. Feilsøke kjølesystemet i en Chevy Silverado ved å inspisere kjøling enheter. Instruksjoner
en

Inspiser vannpumpe for lekkasjer. Din vannpumpe holder frostvæske beveger seg gjennom motoren, radiator og varmeapparat kjerne. En svak frostvæske lukt eller flekker av kjølevæske i henhold Silverado når parkert for en kort tid er tegn på en defekt vannpumpe.
2

Sjekk slanger for sprekker, kollapser, lekkasjer eller tørrhet. Dette omfatter øvre og nedre radiator slanger, varmeapparat og bypass slanger og manifold kjølevæskeslanger. De øvre slanger, for eksempel, måler omtrent 2 inches bred og bære frostvæske mellom radiatoren og motoren. En skadet slange forårsaker problemer i kjølesystemet.
3

Undersøke frostvæske nivå. Lav kjølevæske fører til overoppheting. Med lave nivåer, legge til DEX-COOL forlenget levetid kjølevæske til ekspansjonstanken reservoaret. Dette er knyttet til VORTEC 4300 V6-motor og 4800 VORTEC, 5300 og 6000 V8-motorer.
4

Fjern frostvæske og skylle systemet til å utforske kjøling problemer. Sørg for å kvitte seg med kjølevæske ordentlig fordi den søte lukten av den tiltrekker seg dyr og små barn. Inntar den giftige væsken kan være dødelig.
5

Se på radiatorlokket å se om det er defekt. En skadet cap kan inneholde korrosjon. Få en mekaniker til å bruke en spenning tester eller en adapter for å undersøke cap press rating og drift. Erstatte en defekt cap omgående.
6

Vask og skyll foran radiatoren din. Smuss, steiner, løv og annet rusk suge inn ventilene på radiatoren din når du kjører noe som fører til overoppheting. Bruk en myk nylon børste, såpevann og en vannslange for å rense radiator foran.
7

Test termostaten for å se om det er stikker. Du kan finne en fast termostat ved konstant lav temperatur avlesninger eller topper mellom høy og normal temperatur. Vanligvis kan du finne din termostat bosatt inne i huset på motoren siden av den øvre radiator slangen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69271.html

Previous:
Next:

kjølesystemer